Med ena foten här…

*inlägget innehåller annonslänkar*

Just nu befinner jag mig med ena foten här i lägenheten i Norrviken och den andra ute i den  nya lägenheten i Torekov, men mera mentalt redan på väg i och med att vi lämnar detta om någon vecka bara..
Vi kommer inte flytta in i Torekov direkt utan  ska hyra något där i byn under tiden som vi renoverar, det blir nämligen inte helt optimalt allt bo mitt i röran om jag blir opererad nu inom det närmaste och dessutom med 3 vovvar i vägen.
Så nej, det blir inte så många bilder framöver men mer från det som komma skall..

Den nya lampan som jag tipsat om tidigare är oxå en av få saker som vi flyttar med oss till Torekov, och gillar du samma så finns denna på REA HÄR
Ska bli spännande att se var den hamnar där när vi är på plats

Fårskinnsfåtöljen har flyttat ut i vardagsrummet sedan de andra fåtöljerna flyttat ut, och denna får såklart flytta med oss iallafall tills vidare.
Denna är klädd helt i finaste lammulls skinn från New Sealand och kommer från Cuero Design, som en varm skön kram att sitta i, och dessutom med 15 % rabatt just nu HÄR
De svarta stolarna vid matbordet är dock till salu fortfarande om någon är sugen på dessa så lägg en kommentar så mailar jag dig.

Den mönstrade kudden i fåtöljen köpte jag nyligen HÄR.

Även det lilla sidobordet HÄR designat av Luca Nichetto är en storfavorit som jag verkligen gillar lite extra.
Detta finns även fler varianter och dessa funderar jag på att ha som sängbord…

Ljuslyktorna av grönt glas HÄR// Inbunden dagbok HÄR

Där borta vid köket står det ofta efterfrågade vita konsollbordet som fått agera som fönsterbräda i det stora fönsterpartiet här.
Ett nästan identiskt konsollbord med hela 20% rabatt just nu hittar du HÄR

Favoritkrukan med hantverkskänsla till riktigt bra pris finns HÄR och fikonträdet däri får oxå hänga med oss tills vidare.

Ha en fortsatt fin kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.