En fin men rörig vecka…

av | sep 5, 2021 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina vän, hoppas du haft en härlig söndag som avslutning på den gångna veckan.
Min vecka har varit fin men rörig, och en del som jag hoppats på har fallit ut på ett helt annat sätt än vad jag hoppats på..
För att nämna något så blev tex det inplanerade läka besöket i Lund inför min operation inställt pga att CT-röntgen blivit trasig och nu ingen ny tid förrän längre fram i september.
Jag bävar och oroar mig inför det som komma skall, men samtidigt vill jag bara få det gjort…
På plussidan denna veckan finns ju dock det fina besöket i Ronneby, och jag hämtar upp tråden där.

Med hem från Minta fick nämligen den tvåfärgade kudden Retreat från Mimou följa med hem till oss och ta plats där i soffan i kuddhavet.
En jättefin kudde med underbar kvalitet och struktur. En kusd tillvrkad av återvunnen ull och en sida av lin/ull och båda tygerna är härligt mjuka och har hög slitstyrka.

Tyget som är vävt med återvunnen ull är ett fantastiskt material som åldras med behag, håller länge och som är naturligt flamsäkert utan tillsatta behandlingar, och dessutom CO2 neutralt vid produktionen.
Kudden säljs inklusive en fylld innerkudde av andfjäder som är Oekotex-100 certifierad, vilket är en garanti för att det inte innehåller hälsovådliga ämnen.

Du hittar kudden HÄR med 15% rabatt nu och denna finns i två andra färger om du inte vill ha den beige varianten som jag har.

Jag vill påstå att kudden är tvåsidig eller att den har två framsidor eftersom den är lika fin från båda hållen sett, men definitivt INTE framsida och baksida!
Ett stylingtips är att placera kudden lite vinklat så att man ser kudden lite från sidan och så att man ser kontrasten.

Helgbuketten en ganska trist historia denna gången eftersom jag inte hann till blomsterbutiken utomlands tog en färdig bukett i förbifarten i matbutiken..

 

Dock vägs det hela upp av Vasen Bernadotte på REA HÄR, samt Kastehelmi ljuslyktor på REA HÄR och enkla ljuslyktor av grönt glas HÄR

Ser du den långa kudden beige med svarta små stygn och stora tofsar i hörnen? Även den är nyinflyttad och finns HÄR  , och gillar du denna så finns det även matchande  pläd eller överkast HÄR

Beige sammetskudde HÄR

Mönstrad kudde med struktur HÄR

Vit linnepläd Himla HÄR

Nu bli det snart middag här i form av influenser-pasta haha, en god sallad och lite bröd och chark eftersom pastan är vegetarisk.
Sen blir det nog något avsnitt av serien Hidden som finns på TV4 Play, har nyss sett första säsongen och ska börja på nummer två!
imorgon blir det en spännande dag, då blir vi nämligen med lägenhet i Torekov!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *