Sista dukningen..

av | dec 31, 2020 | Okategoriserade

Hej fina bloggvän, hoppas du har det fint och njuter av de sista skälvande timmarna av 2020.
Hur tycker du att året som passerat varit, blev det som du hoppats eller kanske raka motsatsen? Jag gissar på det sistnämnda för många och tycker det känns toppen att äntligen få stänga dörren till 2020….
Det brukar ju vara många tankar som dyker upp så här när man tänker tillbaka på det som har varit och när man står inför ett nytt kapitel, inte sant?
Idag tänkte jag visa dig ännu en liten tillbakablick på hur en av mina nyårsdukningar har sett ut och som du kanske kan bli inspirerad av till din egen dukning…


Denna dukningen är så gammal att jag glömt bort den och helt otippat en mycket orange variant med  porslin från Royal Copenhagen, glas från Iittala, ljusstakar från Svenskt Tenn, Skultuna och Iittala och vasen Stubbe design Carina Seth Andersson med vita tulpaner…


Jag är ju på inget sätt eller vis någon dukningsexpert eller så, jag vill inte ens påstå att jag är speciellt bra på att duka fint & festligt, men det behöver man väl inte vara?
Huvudsaken är väl att man tycker att det är roligt och gör det efter eget tycke och smak.
Ett av mina bästa tips är att inventera skåpen och blanda friskt av sådant som man tycker om och strunta i etikettregler kring hur glas och bestick eventuellt bör placeras, det där är inget som spelar någon roll såvida du inte ska duka upp till Nobelmiddagen eller så….

Ha en riktigt fin sista dag 2020, lycka till med Din dukning ikväll, om än bara till dig själv och den  enklaste måltid.
Bloggen är alltid öppen för Dig som känner dig ensam med ett digert arkiv att söka ur.

Stor kram!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *