På menyn årets sista dag!

*inlägget innehåller annonslänkar*

Idag har jag förberett lite inför imorgon, årets sista dag, nyårsafton i den lilla versionen med stilla firande här hemma med vovvarna.
Jag har dukat lite fint, förberett maten som inte är någon direkt matlagning men det godaste vi vet!
På menyn blir det Kalix löjrom med klassiska tillbehör, en liten hummersoppa köpt i fiskbutiken, en halv gratinerad hummer samt färsk hummer kokt här i byn samt havskräftor, någon god ost och bröd.
Jag kommer skåla in 2021 med alkoholfri Champagne, det är sen gammalt och kommer inte ha några nyårslöften mer än försöka vara så snäll jag kan mot andra och mig själv.
Inte ha några stora förhoppningar eller storslagna planer utan bara en försiktig önskan om att 2021 blir lite om än pyttelite bättre än 2020, glad för det lilla så att säga.
Vad önskar Du?

 

Nu blir det mysig kväll med lite serietittande, ska kika vidare på Normala Människor som så många tipsat om sedan tidigare ochsom sedan glömts bort tills nu.
Förhoppningsvis en lite mer sansad serie än den rysiga serien The Outsider som vi nyss sett klart.
En serie med mord, rysiga och mysistiska händelser, övernturliga väsen osv och in te en lugn minut om vi säger så och inget man slötittar på md ett öga..
Gillar du serier som stämmer med beskrivningen så är detta en serie för Dig.

Seriemys med de bästa och resterna av julgodiset att ta sig an.
Pläden hittar du HÄR och i grått HÄR , kudden med CC HÄR, kudden med tofsar HÄR och godis-skålen som vilar i ett stativ hittar du med 30% rabatt HÄR.

Ha en fortsatt fin kväll så ses vi imorgon igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.