Gott Nytt 2021!

av | dec 31, 2020 | Okategoriserade

Ett år passerar så himla fort, ja idag för exakt ett år sedan stod vi och skålade in det nya året…fulla av förhoppningar inför det år som stod för dörren, ja 2020 skulle bli ett strålande år jämfört med 2019 som jag vill minnas att många tyckte var ett riktigt mellanmjölksår…
Lite visste vi då vad vi hade att vänta oss ,och där har vi lite av livet i sig själv och det som gör att vi klarar allt och lite till.
Jag tänker nämligen att motsatsen, dvs att om vi visste exakt i förväg vad som komma skall, det skulle försvaga oss och göra oss helt oförmögna att stå pall.
För det gör vi alla till mans, hur hårt vindarna än vänder så anpassar vi oss och gnetar vidare fast förutsatta att KLARA AV.
En del har fått kämpa mer än andra under året, en del har drabbats hårdare  och till och med till bristningsgränsen för vad människan ska behöva utstå, men i slutändan är vi i detta tillsammans.
Ensam har aldrig varit stark och detta har blivit ännu tydligare nu.

Jag är tacksam för mycket och vägrar tänka tanken på ett förlorat år, och jag ska välkomna det nya året med öppna armar och varken lova eller önska för mycket.
Lite mindre hemskheter och oro 2021, lite mera värme, närhet och öppenhet och att vi kan få möta den nya världen som väntar oss efter pandemin och känna att vi klarade det tillsammans.

Ikväll firar vi nyår här hemma med killarna med bubbel och god mat och vi har klätt upp oss lite extra och dukat fint kvällen till ära.
Jag ska visa dukningen senare, ja kanske redan imorgon.

Somliga har klätt upp sig mer än andra här hemma, jag smäller av så söta Affe & August är i deras silverglittriga outfits.
Hatt och fluga, jo jag tackar jag!

Så önskar vi ett Gott Slut på 2020 och Gott Nytt 2021!
Ha en riktigt fin kväll och njut!

Kram

1 kommentar

  1. Suzanne

    Amen, sötaste jag sett

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *