Trädgårdsbuketter

av | jul 17, 2020 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

Gokväll i stugan denna fina sommardag och fredag dessutom, ja vad finns det inte att gilla just nu?
Jag har unnat mig sovmorgon, ett yoga/pilates pass i solen på terrassen följt av ett skönt bad i havet här precis nedanför huset och tänkt att borta bra men hemmavid ännu bättre….ja, jag är nog en trygghetssökande hemmakatt som trivs bäst när jag har det lugnt och skönt hahaha.
Nja, jag älskar ju iofs att resa också men på senare tid så svänger det allt mer åt att hellre vara hemma, fråga mig inte varför men så är det.

Visst är det fint med en bordslampa med en lite annorlunda lampskärm?
Så enkelt att byta ut efter humör, trender, årstider osv. Tidigare var det ganska svårt tycker jag att hitta separata fina lampskärmar men nu finns det ett stort utbud bland annat HÄR

Vi hade det såklart oerhört mysig när vi sov över i charmiga Villa Flora i Ronneby  som jag berättade om här i bloggen igår.
I rummet fanns små söta trädgårdsbuketter plockade av Angelica själv som driver både cafét, pizzerian, bageriet och Bed & Breakfast tillsamman med hennes man.
Somliga fantastiska personer verkar ha dubbla antalet timmar per dygn att förfoga och det är helt beundransvärt att ta del av deras arbete.
Trägårdsbuketten med luktärtor bla, i fönstret fångade jag på bild och denna får helt enkelt bli veckans helgbukett här hos mig.

Inramningen av fönstret med vackert draperade gardiner från Mimou som jag hyllade i mitt förra inlägg går ju inte heller av för hackor.
Och med detta vill jag även tipsa Dig om att du kan fynda en massa fina gardiner från nyss nämnda varumärke om du kikar HÄR.
Gardiner i olika material och kulörer med 30% rabatt + ytterligare 20% rabatt med rabattkoden HÄR

Ha en fin kväll!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *