Look what I found…

*Inlägget innehåller annonslänkar*

hej fina bloggkompis hoppas att allt är fint hos Dig idag.
Jag är härligt utvilad efter en fin dag igår i Ronneby och en skön natts sömn på Villa Flora i Brunnsparken och ska visa bilder från dagen som jag lovade igår, men först något helt annat.
Nämligen några bilder som jag tog i förra veckan när vi var i Stockholm och bodde på Hotel Diplomat , och som jag hittade idag när jag skulle tömma minneskortet i kameran.

Allt jag gillar hahaha på et litet marmorbord, och ja väskorna precis som mina senaste solglasögon kommer från Louis Vuitton. Ingen närmare beskrivning på dessa utan vet man så vet man och inte mycket mer med det.
Köper inte dyra märkessaker som dessa speciellt ofta, utan unnar mig något fint någon gång per år och glädjs över att kunna unna mig något extra fint efter mycket jobb osv.

Halsbandet är gammalt från Zara, parfymen och hårparfymen båda från Byredo

Jag har ju tipsat om mina skönhetsfavoriter som jag nästan alltid har i mitt badrumsskåp, och om du missade det inlägget så kika bara HÄR.
Slår ett slag extra för den skönaste ansiktscremen jag vet som du hittar HÄR och ögoncremen som gör UNDERVERK för påsarna under ögonen HÄR

Ha en fin dag så syns vi snart igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.