Igår styrde vi kosan från Båstad till Stockholm, älskade fina huvudstad som det nu var ett antal månader sedan vi besökte senast.
Ja, de senaste månaderna har vi bara varit hemmavid och inte rest någonstans inom landet men nu hade vi lite ärenden hit och kundbesök inbokade så äntligen dags igen.
Vi körde från blåst och gråmulna skyar som lovade regn till ett soligt men lika blåsigt Stockholm och checkade in på Hotel Diplomat på Strandvägen.

 

Här har vi bott ganska så många gånger genom åren, ett lite mindre och väldigt omfamnade hotell som har det där lilla extra som man så gärna vill att ett hotell ska ha.
Denna gången var det dock premiär för Affe & August att bo på Diplomat, och det är alltid lite läskigt att stå inför att kliva in i ett hundrum, det brukar nämligen inte vara någon roligt historia…
Men åh vad vi blev positivt överraskade, finaste hundrummet någonsin och inte ett dugga tt vi behövde tumma på bekvämlighet, interior eller renlighet…
Det må låta konstigt men vi har så dålig erfarenhet av hundrum, ofta antas man som hundägare vara en riktig smutsgris och allt i sådana rum brukar vara basic, avskalat och trist..

Så himla fint rum och alltid sköna sängar från Dux, krispiga bäddset och tre olika kuddar mm.

Om man sover gott? Jajemän!

Nöjd men trött liten kille som gillar när han får hänga med, och alltid väldigt pep på spännande saker som hotellvistelser osv.

Sekelskiftesstilen attraherar mina sinnen både när det gäller mitt eget hem och när jag väljer hotell, och fönsterpartierna är ju ett kapitel för sig, så himla fina!
Jag har ofta tipsat om gardiner i hotellrumsstilen som syns ovan i bild, och vill du kika på de tipsen kolla gärna HÄR

Utsikten från rummet ut mot innergården mellan husen, och böjer man sig tillräckligt lång ut så ser man ut till Nybroviken där skärgårdsbåtarna lägger till.


De ”finaste rummen” har  direktutsikt mot Strandvägen och vattnet, där har vi bott ofta, men tyvärr fanns det inga hundrum på den sidan.
Men vad gör väl det, här kommer vi trivas ypperligt!

Kram

 

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Look what I found…

    […] annat. Nämligen några bilder som jag tog i förra veckan när vi var i Stockholm och bodde på Hotel Diplomat , och som jag hittade idag när jag skulle tömma minneskortet i […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *