Ofrivilligt badstopp

Hej fina kompis vad kul att du kikar in här hos mig även idag, dina besök här hos mg är så uppskattade och jag blir även glad  om du vill lämna en liten hälsning va  kommentarsfältet här nedan, ja kanske har du lust att berätta om dina sommarplaner?
Som jag berättat sedan tidigare så kommer jag att varva jobb och ledighet lite som det faller sig och sommaren kommer nog garanterat att spenderas här i Sverige.
Vi har rest så otroligt mycket under de 11 år vi har varit tillsammans och hur mycket man än saknar känslan av att ge sig iväg utomlands till solen och den ihärdiga värmen, så känns det bäst och vettigast att inte göra det nu när pandemin fortfarande härjar för fullt.
Förstår faktiskt inte alls de som resonerar annorlunda i detta fallet då det är dumdristigt på alla sätt och vis och resa kan vi göra längre fram när allt lugnat ner sig.

Tror folk på fullt allvar att viruset är borta per automatik bara för att det är sommar och semester??
Blir nästan lite rädd när man hör och läser hur folk resonerar.
Som tex de charterturisterna som åkte iväg redan i veckan och ställde till med ramaskri i media eftersom det inte var bufféöverflöd som ”de förväntade sig”….jag skäms på deras bekostnad…

Vi har ju så mycket fint att njuta av här i Sverige, mer än vad vi kanske tror, och ta bara en sån sak som naturen och alla härliga bad man kan njuta av.
Men på tal om bad, just nu har jag ett ofrivilligt badstopp due to väderomslaget, ja badbryggan vid huset som annars bjuder på magiska dopp morgon middag och kväll har de senaste dagarna förvandlats till ett inferno med jättehögt vatten och vågor som översköljer hela härligheten

Inte så badvänligt…ja tänk att jag nyss gick ut på bryggan, lade min badrock där innan jag tog mitt dopp..livets kontraster i stort och smått och vädret är ju inget man kan styra över.

Och sen kan man ju kura lite inomhus och göra sånt där som man inte prioriterar när solen skiner, kanske baka något gott, läsa en bok och tända levande ljus.

Sen kommer solen igen, det gör den alltid.

Kram

4 reaktioner på “Ofrivilligt badstopp”

 • Eva skriver:

  Det blir ett Sverigeår för mig för första gången på mycket länge. Det blir, Värmland, Österlen, Söderköping, Karlskrona och Höga kusten. Men sjävklart kommer jag vara mycket i min älskade hemstad Stockholm.

  Kram

 • Pernilla skriver:

  Hej!
  Instämmer helt och hållet med dig. Undrar hur folk tänker. Tack för bästa bloggen.

 • Y skriver:

  Hej! Ja vädret kan man ju som bekant inte styra över, men härligt med semester ändå. Jag tillbringar mycket tid i sommar – huset här på västkusten, inte så långt från Fiskebäckskil, som bara är såå mysigt, oavsett väder.

 • Margareta skriver:

  Blir sommar i Sverige med små dagsutflykter ibland istället för att hälsa på de i familjen som bor i Schweiz och Nederländerna. Vi får träffas igen när allt lugnat sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.