Badmode på Strandbaden

av | maj 8, 2020 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

image

Idag bjuder jag på bilder från arkivet från senaste tillfället då jag besökte härliga SPA-hotellet Strandbaden i Falkenberg, ett ställe som vi har besökt några gånger de senaste åren både med och utan hundarna
Hotellet ligger ju bokstavligen vid stranden med mot den långa badbryggan, och vågornas öronbedövande brus mot stranden är ju svårslagen!

Hotellets fina  SPA som byggts om de senaste åren och nu fått flera nya pooler både utomhus och inomhus kom jag att tänka på av en kampanj för badmode som jag vill tipsa dig om…

3d7a8996

Den långgrunda relaxpoolen har många många poserat vid förutom mig och nu senast simmerska Therese Alshammar som är aktuell med en egen badmodekollektion i samarbete med Ellos.
Ett samarbete som ligger helt rätt i tajming nu inför stundande sol och bad, och jag har valt ut mina favoriter som jag tipsar om här nedan!

Bikinitrosa ovan HÄR // Bikini BH HÄR

Baddräkt med öppen midja HÄR

Bikinitrosa ovan HÄR // Bikini BH HÄR

Baddräkt med dragkedja HÄR

Strandklänning HÄR

Sandaler med spänne HÄR

Sandaler med kilklack HÄR

Bad, avkoppling och en mangojuice med massor av is, vad mer kan man begära? Nu blev jag sugen på både magojuice och avkopplande SPA och nya badkläder, hoppas du blev det samma.
Vill du se fler bilder från mitt senaste besök på Standbaden i Falkenberg så kika HÄR

Kram

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *