En söndag på Strandbaden i Falkenberg

av | jun 11, 2018 | Hotelldesign

Igår checkade vi och hundarna in på Strandbaden i Falkenberg och söndagen startade ju med strålande solsken som så många andra dagar den senaste tiden.
Vi har besökt Strandbaden tidigare både med och utan hundarna och gillar stället riktigt mycket, så man kan säga att det var en favorit i repris som väntade på oss.

Först checkade vi in på vårt hundrum med den här fina utsikten ut mot stranden och den långa badbryggan, vågornas öronbedövande brus mot stranden och en flaska bubbel som stod och väntade på rummet.
Bättre havsutsikt än så här blir det inte och även hundarna tyckte att det var väldigt festligt.

Sen begav vi oss till hotellets restaurang och slog oss ned på uteserveringen för på söndagar serveras det brunch där, och det vill man ju inte missa.
Jag mumsade i mig goda sallader, smörgåstårta och en massa rökta räkor, allt gott på en och samma gång!

Efter brunchen försvann plötsligt solen och värmen med den, men vi tog trots allt ett dopp i havet från bryggan, och sen blev det en stund på hotellets fina  SPA som byggts om sedan vi här senast och nu fått flera nya pooler både utomhus och inomhus.

image

3d7a8996

Bad, avkoppling och en mangojuice med massor av is, vad mer kan man begära av en söndag egentligen?

Så himla härligt!

på kvällen dressade vi om och begav oss till restaurangen igen fast vi nästan var helt mätta efter brunchen tidigare på dagen.
Till förrätt åt jag löjrom med klassiska tillbehör och därefter grillad Hälleflundra och sist men inte minst vit chokladmousse med rabarber i olika varianter, och det var så gott alltihop att jag inte fick med en enda rätt på bild.

Kvällens outfit var helsvart (som vanligt) och här måste jag tipsa Dig om den vippiga kjolen som är ett REA-fynd (adlink) som jag gjorde häromdagen.
Matcha denna med ett fint svart linne, så känner du dig kvällsfin på några sekunder.

Kram

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Badmode på Strandbaden

    […] Bad, avkoppling och en mangojuice med massor av is, vad mer kan man begära? Nu blev jag sugen på både magojuice och avkopplande SPA och nya badkläder, hoppas du blev det samma. Vill du se fler bilder från mitt senaste besök på Standbaden i Falkenberg så kika HÄR […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *