Dåligt av Mellon

Hej fina bloggkompis hopps allt är fint hos Dig denna söndag.
Jag har haft den lugnaste och tröttaste dagen på länge och gjort faktiskt nästan ingenting alls förutom att  jag varit ute och gått en runda och fått lite frisk luft.
Tänkte att det skulle få mig att piggna till, men nej det blev inte så…

Kikade du på Melodifestivalen igår?
Jag har alltid älskat Melodifestivalen, ja faktiskt så länge jag kan komma ihåg, men detta till trots har jag aldrig varit på den stora finalen som den som var igår kväll utan hellre kikat på TV:n.
Och apropå det så tycker jag att det var ganska konstigt och faktiskt rent av lite dåligt att man höll finalen precis som planerat i Stockholm igår med så många människor i samma lokal när vi nu har ett härjande Corona-virus att ta hänsyn till.
Andra länder ställer ju in stora evenamang och idrottstävlingar just nu för att minska riskerna för spridning men inte här i Sverige.
Finalen hade ju kunnat sändas på TV precis som planerat…men då hade man ju behövt betala tillbaka pengarna till alla som köpt biljetter…
Informationen från Folkhälsomyndigheten och nyhetsrapporteringen om Corona-viruset känns inte riktigt tillförlitligt tycker jag, min uppfattning är att människor inte tar detta på så fullt allvar som de kanske borde…
Jag personligen funderar mycket kring detta just nu så kunde inte låta bli att lämna en personlig reflektion kring detta.

Tulpanernaa är samma som jag visade häromdagen men nu kanske ännu mer perfekt utslagna, sådär som de är precis innan de är färigblommade och faller samman i en strössel av blomblad på bordet.

Ha en fortsatt fin kväll och en fin start på den nya veckan imorgon!

Kram

1 reaktion på “Dåligt av Mellon”

  • Margareta Berglund skriver:

    Håller fullständigt med dig om coronaviruset. Det lugnas ner för mycket. I början sas det att viruset ej kunde smitta via dörrhandtag m.m, ej heller kunde barn ( av någon anledning) få corona. Nu är 16 ofattbara miljoner mäniskor i karantän i Italien och New York har utlyst nödläge. Vi får trösta oss med en vacker tulpan och lita på vårt sunda förnuft. Mvh Margareta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.