Ethimo Knit 2020

av | mar 9, 2020 | Ethimo

*reklam för egen verksamhet*

Jag har ju redan visat glimtar från italienska Ethimo  sortiment av designutemöbler för 2020 via de mässor som vi deltagit vid, pressbilder osv längs vägens gång, då dessa nyheter oftast visas ett år i förväg eller så.
Årets största nyhet är kollektionen Rafael designad av Paola Navone en ganska extravagant nyhet som jag har visat vid flera tillfällen och som jag är nyfiken på hur den kommer att tas emot här i Skandinavien.
Idag vill jag ta tillfället i akt att visa dig den uppdaterade kollektionen Knit designad av Patrick Norguet, en kollektion som lanserades för några år sedan och som sedan dess uppdaterats med en lång rad produkter.

 

Nyheten som jag talar om är lounge-möblerna här ovan där man adderat plymåer i annat utförande som i kombination med det flätade ryggstödet och stommen av miljöcertifierad teak blir en riktig fin kombination med helt underbar sittkomfort.

Kombinationen av teak som behåller sin bruna nyans om man behandlar den kontinuerligt eller grånar med tiden om man inte behandlar den i kombination med den ljusgrå textilen som plymåerna är klädda med, den mörkare grå olifintråden samt de vinröda decokuddarna är hur fin som helst tycker jag.

Vill du spana in hela Knit-kollektionen så kika HÄR och för att bläddra i katalogen för Ethimo 2020 kika HÄR

 

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *