*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fin bloggkompis, äntligen fredag och hur härligt är inte det?
Idag vill jag visa Dig två nya mattor som flyttat in här, de har nog synts i bild men inte fått stå fokus.
Så, det tänkte jag att de skulle få i detta inlägget, stråla lite extra eftersom de är så fina!
Båda mattorna är av samma material, struktur och kulör men den i köket är rund medan den andra är rektangulär.
Mattorna i fråga heter Paris och du hittar den runda  som är 2 meter i diameter här ovan om du kikar HÄR

Vasen på bordet är egentligen en gammal ljuslykta som jag köpt på Åhléns för hur länge sedan som helst, så jag tror inte denna finns att få tag på längre, men detta är min mest perfekta vas tilltulpaner!
Den svarta ljusstaken hittar du HÄR

From Above!!

Älskar den mullvadsgrå kulören och de täta trådfransarna som mattan har.

Och ja, är man precis som jag förtjust i runda matbord så denna mattan en perfect match och matbordet i fråga hittar du om du klickar dig vidare HIT

Så, nu över till sovrummet som jag visade i detalj i förra veckan, och vyn som närman ser in dit om man sitter vid matbordet som jag nyss visade.
Lite svårfotat där inne, men gjort mitt bästa för att visa mattan även där, och denna variant hittar du HÄR

Som sagt, både mattan och den sammetsklädda bänken HÄR kommer från Classic Collection , ett varumärke som jag följt sedan det lanserades för några år sedan, och tycker verkligen att deras produkter hela tiden utvecklas i rätt riktning och bara är så himla fina och av jättefin kvalitet!
En rekommendation från hjärtat och jag kan lova att du blir supernöjd precis jag och mattan är certifierad med Care & Fair vilket är en organisation som arbetar för att ge arbetarna goda arbetsförhållanden, bra utbildning och skäliga löner.

Sängkappan i bild hittar du  HÄR  och överkastet av siden HÄR

Hoppas du gillade mitt lilla matt-inlägg med lite glimtar härifrån.
Nu blir det till att jobba undan före fredagsmyset, ha en fortsatt fin fredag!

Kram

1 kommentar

  1. BM

    Stilren elegans! Ljust och luftigt! Love it❣️

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *