Ett litet serietips!

Hej fina bloggkompis hoppas att allt är fint hos Dig!
Veckans bästa dag är här och fredagsmyset bara några timmar bort minsann, och ja känsla inför detta är underbar..
Jag har jobbat hela dagen medan solen visat sig här utanför mina fönster, jag har tyvärr inte hunnit ut ännu för att njuta av det fina vädret, men snart dags för en härlig promenad och frisk havsluft i lungorna.
I bakgrunden ser du en glimt av gardinerna som bidrar till mysig loungekänsla som jag tipsade om HÄR.

Det blev som du kanske ser inga nya fredagstulpaner eftersom de förra fortfarande är så himla fina så tänker att det kanske blir en lördags eller varför inte måndagsbukett istället?

Dagens godisskål!

Berättade jag förresten att jag påbörjat en ny serie nu i veckan? Hur som helst så kan jag rekommendera dig att se Box 21 som är en svensk riktigt bra serie med massa välkända skådisar som går på Viaplay.

Min lista med toppenbra serier hittar du för övrigt HÄR och nu tänker jag att det kanske blir The StrangerNetflix som flera av er rekommenderade senaste jag frågade er om tips.

Så, med detta sagt önskar jag Dig en riktigt fin kväll och njut av det lilla i vardagen, allt behöver inte vara så himla märkvärdigt och perfekt som det ofta ser ut att vara när man kikar runt på sociala medier.
Ibland känner jag mig faktiskt riktigt stressad och litet frustrerad när jag ser alla storys med allt som verkar tip top från perfekt tillagade festmåltider, vackert dukade bord, hem som verkar hämtade ut inredningsmagasin och outfits lika så, och ja funderar lite banorna hur blev det såhär?
Måste man visa upp allt i parti och minut hela tiden?

Jag gör som du kanske märkt inte detta, jag behöver en privat sfär och lite distans mellan varven, och delar endast glimtar här och var.
Allt upp till var och en både att dela och ta del av.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.