*inlägget innehåller annonslänkar*

Torsdag hemma hos oss och regnet fullkomligt vräker ner utanför fönsterna så det är ju ganska perfekt väder om man tänkt sig en storstädar dag som jag har.
Ja, man blir ju inte direkt sugen att ge sig ut på en långpromenad i detta vädret för det är annars det som jag alltid få längtan efter när jag vet att måste vara inomhus och jobba eller städa som i detta fallet.
Älskar att ha nystädat inför helgen och unna mig några fina snittblommor när allt är klart…belöningsmetoden kan man också kalla det för, ett koncept som alltid funkat för mig

Vita tulpaner och en liten pärlyacint som jag har satt i en ljuslykta från Skogsberg & Smart, design och funktion när den är som bäst, ja denna kan man använda som ljuslykta, vas, kruka, behållare för penslar & pennor i badrummet osv.
Älskar deras ljuslyktor och har dem i några olika varianter, bland annat den bubbliga och en stor vit som finns HÄR

En liten tiger eller två, min älskade lille Affe som älskar allt som har mysfaktor precis som sin matte hahha.
Tänk att han har varit med oss i hela tio år nu…hamsterstor när vi träffades första gången, sov i mitt knä i bilen när vi hämtat  honom hos uppfödaren, och senare när vi väl var hemma sov han i mitt hår om nätterna i två år…Alltid vid min sida eller allra helst i mitt knä eller under mitt täcke….

Kudden som är nyinflyttad kommer från Classic Collection och hittas HÄR sammetskudden från samma varumärke HÄR och linnepläden med slarvig franskant hittar du HÄR
Många brukar undra över fåtöljen/soffan och dessa är från Muuto.

Vägglampan som vi har finn äntligen åter på lager och nu med 20% rabatt, och den finns med en arm HÄR och en annan fin vägglampa i liknande stil HÄR
Postern hittar du HÄR och den stora metallkrukan HÄR

Så önskar jag Dig en härlig torsdag, nu blir det åter till städningen här och man vet ju att hur trist det än är under tiden som man håller på så är det minst lika skönt när det väl är klart.
Och sen, belöning i form av något fint till helgvasen!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *