Ett fint Hemnet-span

av | feb 19, 2020 | Bostad, Veckans Hemnet-favorit

Redan lill-lördag, sportlovsvecka för en del osv och jag kikar in för att visa Dig ett Hemnet-span som jag föll får tidigare idag på mitt lilla Hemnet-span-tur.
Jag föll i vanlig ordning som en fura för sekelskiftesattributen, gråskalan och….

…inte minst den platsbyggda hyllan runt dörrposten mellan köket och vardagsrummet.
Älskar förvaringslösningar som denna då det är både snyggt och väldigt praktiskt om man behöver hyllor och förvaring deluxe.
Så snyggt att allt går ton i ton dessutom ett tas att ta till för den som gillart!

Denna sekelskiftestrea med adressen Karlbergsvägen 50 har dessutom en mycket ståtlig fungerande kakelugn i vardagsrummet samt genomgående välbevarade sekelskiftesdetaljer som fiskbensparkett, stuckaturer, takrosetter, grå bröstpanel och pampig takhöjd  i kombination renoverat modernt kök och badrum.
En helt magiskt fin bostad om du frågar mig och antagligen många andra eftersom det är budgivning i detta nu.

Kök och badrum är som sagt renoverade med idel noga utvalda material val och badrummet som vi ser här ovan har ju dessutom industriglasväggar vilket tilltalar många.
Vill du se mer av denna bostad så skynda vidare till mäklarfirman Nestor Fastighetsmäklare där hittar du all information och fler bilder!

*mäklarbilder Nestor Fastighetsmäkleri

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Inredningsnyheterna v.08 /2020

    […] fina Hemnet-span här hos mig hittar du HÄR och ett Fixa Stilen-collage där jag mest inspirerats av gråskalan i förstnämnda, och satt ihop […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *