Fixa Gardinstilen!

av | feb 18, 2020 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

Häromdagen visade jag gardinerna som vi har i stan, gardinuppsättningar från golv till tak i hotellrumsstil och tipsade om hur du kan fixa samma stil hemma hos Dig och med en bra rabatt dessutom!
Ett inlägg som uppskattades av väldigt många och därför tänkte jag idag spinna vidare på samma team genom att visa Dig gardinerna i Båstad i en lite mera modern stil.
Ja alla bor ju inte i sekelskifte och därför kan det ju vara bra att visa samma tänk fast i annan version så att säga!

Lägenheten är ju med öppen planlösning med vardagsrum, matsalen och kök i en och samma ”avlång länga” och dessutom är det stora glaspartier mot havet vid ena hela långsidan och stora skjutdörrar av glas yt mot terrassen på kortsidan.
Inte det lättaste att möblera ett sådant rum och dessutom få till en känsla av avskildhet och myskänsla utan insynsskydd från utsidan…
Jag personligen har lite svårt för den här typen av nyproduktion där allt är så öppet och man bokstavligen kan se in till grannen mittemot och vice versa men det är ju en smaksak det där.

Jag har dock lyckats skapa en mysig hörna i loungedelen där soffan finns genom att rama in denna med hjälp av gardinlängder från golv till tak  i lite halvskir tvättad lin kvalitet  och gardinskena HÄR som man fäster i taket.
En flexibel lösning där man enkelt kan minska alternativt öka detta utrymme efter hand som andan faller på och även öppnar upp för dagsljus om man vill.

Kanske ett tips för dig med samma dilemma?

Tänk vilken glädje två buntar tulpaner och lite grönt kan skänka, blir genuint glad varje gång buketten hamnar i mitt synfält!

Vill även passa på att visa Dig gardinerna i sovrummet där gardinuppsättningen består av sammetslängder med dubbel bredd som dessutom är helt mörkläggande, och dessa i kombination med lite tunnare vita längder i mitten så att man kan reglera ljusinsläppet lite som man vill.
De mörkläggande sammetslängderna hittar du HÄR och liknande vita lite tunnare vita längder HÄR

Alla tänkbara tillbehör som gardinstänger osv hittar du HÄR, och gillar du lampan ovan sängen så kika HÄR nu 20% rabatt, och  sänglampan från &tradition finns  HÄR

2 Kommentarer

  1. Fia

    Perfekt! Precis som jag står i startgroparna att göra. Kan du berätta PRECIS vilken gardinskena du har i taket? Tack snälla på förhand

    Svara
  2. Inredningshjälpen » Ett litet serietips!

    […] Hej fina bloggkompis hoppas att allt är fint hos Dig! Veckans bästa dag är här och fredagsmyset bara några timmar bort minsann, och ja känsla inför detta är underbar.. Jag har jobbat hela dagen medan solen visat sig ör utanför mina fönster, jag har tyvärr inte hunnit ut ännu för att njuta av det fian vädret, men snart dags för en härlig promenad och frisk havsluft i lungorna. I bakgrunden ser du en glimt av gardinerna som bidrar till mysig loungekänsla som jag tipsade om HÄR. […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *