Leftovers med guldkant

av | feb 17, 2020 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

Hej fina bloggkompis hoppas du haft en fin helg och fått en bra start på den nya veckan.
I helgen bjöds vi ju åter på ganska hiskeligt och stormigt väder när stormen Dennis kom på besök, men jag tog saken i egna händer och skaffade en fin liten vårrabatt inomhus istället.
Ja, tulpaner i ett stort fång och en minipåsklilja i en terrakottakruka fick sätta guldkant på helg och även denna måndag!

Vårens blommor är ju något som man verkligen seer fram emot under hösten och vintern och riktigt snart börjar utomhussängen med allt vad det innebär.
En massa arbete för vår del som arbetar med de fina utomhusmöblerna från Ethimo, så mycket som måste göras nu inför och under säsongen så att allt rullar på krångelfritt.
Jag är dock väldigt glad att dessa italienska designmöbler till skillnad mot många andra billigare utemöbler inte tillverkas och transporteras från Kina, ja det är ju en del problem som rör Kina just mu med hänsyn till Corona-viruset…

Att ha rester kvar i godisskålen efter helgen är ju inte heller fy skam…

Tänkte mumsa i mig dessa när jag ska börja se en ny serie i kväll som jag är sugen på, har du sett Box 21?

Jag har väl berättat att smågodis är min stora last?

Så, med detta lite vimsiga inlägg önskar jag dig en fortsatt fin kväll och tipsa gärna om det är någon bra serie som du har sett nyligen så jag kan fylla på min lista med fler favoritserier!

Kram

3 Kommentarer

 1. ElisabethT

  Började men…har läst böckerna som jag tyckte mycket om även om de e obehagligt otäcka och kag tyckte den var lite långsam eller så var jag på fel humör. Får ge den en chans till.

  Svara
 2. Pernilla

  Se The stranger på Netflix. En riktig ”bladvändare”.

  Svara
 3. BM

  Vårblommor behövs verkligen nu! Köpte oxå i helgen och lekte vår inne! Så fint du har det❣️

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *