Årets första Hemnet-span

Idag har jag den äran att visa Dig årets allra första Hemnet-span här hos mig som faktiskt återfinns i mitt absoluta favoritområde i Malmö nämligen Gamla Väster, där några av de bäst bevarade byggnaderna från svunna tider finns i nyss nämnda stad.
En fin trerummare med sober skandinavisk interiör i kombination med vackra originalattribut lämnar inget mer att önska förutom kakelugnar? Vart kan de ha försvunnit…så sorgligt när sådan rivits ut för jag gissar att man haft det i dessa bostäder från 1890..

Modernt påkostat kök precis som dess badrum som du kan kika på HÄR med otroligt vackra fönsterpartier och fint brädgolv i en perfektkombination. Vitt ljust och fräscht är ju ett gammalt myntat uttryck och det stämmer ju på pricken in här.

Dessutom har man om man bor på adressen Västergatan 30 Malmös vackraste park precis utanför dörren och dessutom riktigt nära till havet, Centralstationen, shopping och restaurangerna vid Lilla Torg!

Vy från köket in till vardagsrummet!

Så fint med väggpanelerna i sovrummet och älskar när det finns möjlighet att möblera så att man kan vackna upp och blicka ut genom ett fönster det första man gör.

Vill du se mer av denna fina bostad som saluförs just nu av Erik Olsson i Malmö så skynda vidare till objektbeskrivningen HÄR där hittar du all info och en drös med andra bilder.

Ha en fin dag!

*Mäklarbilder Erik Olsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.