Inte nån vidare söndag

av | jan 12, 2020 | Hemma hos Inredningshjälpen

Hej fina bloggkompis!

Idag har det inte blivit någon vidare aktivitet här i bloggen, jag har nämligen inte haft någon vidare söndag, utan vaknade upp i morse med migrän av den värre sorten och har försökt att kurera mig så gott det går utan större resultat faktiskt..
Men jag vill ändå detta till trots kika in här för att visa Dig min fina och lite yviga tulpanbukett eftersom jag lovade det häromdagen, och har man lovat ska man hålla sitt ord…

Gjorde ett försök att gå igenom missade mail och försöka planera den kommande veckans jobb men gav upp efter en stund och bestämde mig för att det får vänta till i morgon.

Gillar du förresten min rosa mohairtröja så kan jag tipsa att den finns HÄR (adlink)

Önskar att jag kunde skicka en exakt likadan tulpanbukett till er alla och en var, jag är så otroligt glad och tacksam att jag alltid haft och har så fina och supportande följare i vått och torrt.
DET min vänner är värt allt!

 

Favorityoghurten, jag  älskar alla Mini-sorterna och prickig tallrik och samt sked från Georg Jensen’s Bernadotte-serie som är en annan favorit

Nu blir det lite seriemys här hos oss och skulle du ha missat min lista med mina bästa 50 serier så kikar du bara HÄR så hittar du listan.

ha en fortsatt fin kväll så syns vi imorgon igen!

1 kommentar

  1. BM

    Din smak är utsökt! I allt!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *