Ett (två ,tre) små fredagstips!

av | jan 10, 2020 | Hemma hos Inredningshjälpen

 

Ikväll kikar jag in för att önska Dig en härlig start på helgen, första vanliga fredagsmyset på länge, ganska efterlängtat inte sant?
Idag har jag varit och fixat naglarna, köpte lite blommor till helgen och gott att äta och nej det blir nya tacos här utan Toast Skagen och färska räkor och inte minst Mont d’or som man värmer i ugnen med lite vitlök ochvitvin och sen äter genom att doppa bröd däri. Har du inte testat så gör det finns i ostbutiker med bra sortiment men sällan i vanliga ostdisken.

Nej vi firar inte jul här hemma forfarande, julbelysningen är borta och hyacinterna färdigblommade för länge sen, men hade inga andra bra bilder på matbordet här hos oss så därför fick det bli återvinning av redan visade bilder, eftersom jag måsta ta tillfället i akt!

De är nämligen SÅ många som frågat vid olika tillfällen var de kan hitta bordet som tyvärr varit slut på lager länge men nu finns det åter HÄR och dessutom med ytterligare 20% rabatt om du anger rabattkoden 415702

Jag tycker väldigt mycket om runda bord då det blir så fin gemenskap runt bordet inte minst om man är många vid bordet och dessutom mjukar runda former upp ett rum som annars lätt kan bli avlångt och kantigt som tex i kök med köksinredningens raka linjer osv.

Ett annat fint och trendigt runt matbord som också är på REA hittar du HÄR

Så önskar jag Dig en fortsatt fin fredag och imorgon lovar jag visa Dig vad som står på mitt köksbord just nu, en riktigt fin bukett som jag visat en sneak peek av HÄR

Kram

1 kommentar

  1. Åsa

    Både bordet och stolarna är ljuvliga MEN MATTAN! Såå fin! Var hittar jag den? ❤️

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *