Min bästa träning

*inlägget innehåller annonslänkar*

Så här när vi har ett helt orört år framför oss är det ju perfekt att ta tag i sådant som man velat komma igång med men inte riktigt fått tummarna loss med eller fått till en bra rutin för.
Motion och träning brukar ju vara något  som många kämpar med, saknar motivation för osv så därför tänkte jag dela med mig av mina små tips och hur jag tänker och ”får till det”
Jag älskar att röra på mig och gärna lättillgänglig träning som långa promenader i rask takt varvat med yoga eller pilatespass på träningsmattan  hemma i vardagsrummet.
Det behöver inte vara mer komplicerat än så och det kräver ju dessutom inget dyrt gym- eller träningskort om man vill hålla igen lite på kostnaderna inte minst nu efter julen.

Träning är bästa botemedlet mot trötthet hur motsägelsefullt det än låter och tränar du dessutom utomhus får du en rejäl nypa frisk och härlig luft i lungorna och sen är det extra skönt att komma hem igen, eller om du är morgonpigg och tar din promenad före jobbet så har du sen hela dagen och kvällen framför dig till annat.

Unna dig sköna och snygga träningskläder och skor så känns träningen betydligt roligare! Det finns ofta bra erbjudande på både träningskläder och joggingskor, flera av mina bästa köp har jag faktiskt gjort HÄR med massa fint från tex Casall och Röhnisch och även bra och prisvärda träningsskor HÄR

Bästa stunden på dagen och ofta får jag sällskap av Affe på mattan, han är ju inte så intresserad av mina övningar, utan vill mer ha uppmärksamhet och gos i vanlig ordning.
Och vem kan stå emot den där blicken?

Yoga och pilates förlåt mitt tjat, är verkligen den bästa träningen för mig och dessutom enkelt att göra vara som helst om man bara har sin yoga-matta till hands.
Min matta som du ser i bild är gammal och från Casall men finns det flera andra yogamattor att välja mellan om du kikar HÄR och det finns även två fina från Casall på REA HÄR

Ha en fortsatt fin kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.