Washologi

*inlägget innehåller annonslänkar*

Har du hört talas om Washologi ?

Ett svenskt varumärke när det gäller tvätt-, mjukmedel och linnevatten som både är miljövänliga, effektiva och väldoftande.
Jag fick nys om Washologi första gången under för några år sedan och har sedan dess använt deras produkter från och till, och framförallt deras linnevatten har jag fastnat lite extra för som är perfekt för kläder som bara behöver en uppfräschning, tex kemtvättsplagg eller lite ömtåligare plagg av cashmere och ull som man inte tvättar lika ofta.
Tvätten får en extra härlig doft av tex mimosa, liljekonvalj osv och kläderna blir väldigt mjuka och fina och det behövs en väldigt liten mängd om man jämför med ”vanliga tvätt och mjukmedel”.
Har ni inte testat Washologi så kan jag varmt rekommendera er att göra det och nu idag upptäckte jag att deras produkter även finns Washologi , vilket är toppen tycker jag.

1 reaktion på “Washologi”

  • Tina skriver:

    Jag håller inte med om att det går åt väldigt mycket mindre av Washologis tvättmedel än andra tvättmedel. Jag har Washologis sporttvätt och doseringsanvisningen för 3-5 kilosmaskin (mjukt eller medelhårt vatten) är i stort sett densamma som för de båda pulvertvättmedel jag har hemma. Det skiljer max 5 ml (en tesked), ibland till fördel, ibland till nackdel för Washologi.
    Tyvärr är Washologi ganska dyrt. Min flaska kostade 159 kr och på etiketten uppges att den räcker till 15-19 tvättar, vilket ger ca 8-11 kr per tvätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.