Ett fint erbjudande

av | jan 6, 2020 | Annons, Sponsrat inlägg/reklam

*Inlägget är skrivet i samarbete med Cuero Design*

Hej fina bloggkompis hoppas du haft en fin dag så här långt?

Idag kikar jag in här eftersom jag har ett fint erbjudande till Dig i samarbete med Cuero Design som du inte vill missa!
Stolen i fråga som erbjudandet gäller för ser du ovan i bild och är deras designstol som bär namnet Cactus Chair  som jag ju tävlade ut här i bloggen strax före jul som du säkert minns.

Close Up!

Stolen i minimalistisk stil är tillverkad av svenskt stål i kombination med fint italiskt läder med synliga sömmar, kan fås i 4 olika färger och stolen har även små skydd på benen som skyddar golvet från märken.
Snygg från alla vinklar och vrår, och kan ju även användas som stol vid ett skrivbord ett mindre litet matbord för två om man är trångbodd osv då den är lite och nätt men väldigt bekväm att sitta på.
Stolen har även en diskret prägling, en snyggt men diskret Cuero Design logga på ryggen, så vet du dessutom att det är det åtråvärda originalet av denna fina designstol som du har i din ägo.

ERBJUDANDE!

Nu får du köpa tjusiga Cactus Chair  för 2990 kr istället för ordinarie 4000 kr om de beställer direkt hos Cuero Design via telefon eller sms till numret: 076-310 86 26 (gäller alltså ej hos deras återförsäljare)
Erbjudandet gäller så länge lagret räcker och är eftersom de har gjort en ny version av stolen som snart ska lanseras inom kort.

Tveka inte att ställa frågor till mig eller till Cuero Design om stolen om du är intresserad men funderar över något, så ska du få svar på dina frågor!

Du kan alltid känna Dig trygg med mina rekommendationer här i bloggen och jag är jättenöjd och förtjust i stolarna!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *