Dags för en nystart och nya projekt

av | jan 7, 2020 | Annons

Så här när vi har ett helt orört år framför oss känner vi väl alla lite till mans att det är dags för en nystart och kanske väcks lusten att skaffa en ny hobby, ta tag i olika hemma-fix projekt, ja små som stora renoveringar, trädgårdar som behöver väckas till liv efter vintern osv, ja listan kan säkert göras hur lång som helst.
En hel del av det här har har kanske legat och gnagt under ett tag, och nu är ett ypperligt tillfälle att ta tag i det hela, nytt år nya möjligheter heter det ju.
Närmast till hands här hemma hos oss står några projekt där vi ska fixa till golvet och väggarna hemma i lägenheten i stan.

Alla tänkbara målarverktyg , vax och annat som behövs för att göra detta är införskaffat, och jag ser fram emot att blir färdigt inte minst eftersom jag har ett annat projekt i åtanke inne i vardagsrummet efter det.
Väggarna ska få ny färg när dessa val väl har gjorts eller eventuellt tapet tänker jag, och sen ska en ny soffa och TV-bänk få flytta in.

När det kommer till den här typen av projekt så är det oftast jag som får alla de briljanta idéerna, och min käre man som är den av oss två som är händig och den som får göra det hela, med viss hjälp ifrån mig.
Senast det begav sig sig köpte jag lite fina och användbara arbetskläder, nya verktyg och penslar från web-butiken engelbert strauss till min man för att att muta honom litegrann, och det funkade hur bra som helst.
Ett bra tips till Dig om du behöver muta din man eller liknande, haha.
Att satsa på bra verktyg och funktionella arbetskläder till den här typen av projekt är väl värt att tänka på.

Är man på jakt efter arbetskläder, funktionsplagg, skyddsskor, osv så hittar man ett stort utbud hos engelbert strauss en toppenbra web-shop när det nyss nämna produkter, och nu när jag kikade in hos dem igen fick jag även nys om den här nya snygga huvjackan, den skulle jag kunna tänka mig till mina skogspromenader och hundturer nu i vår.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *