Ellos X Krickelin

av | jan 8, 2020 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

Som jag hintade om redan i min senaste önskelista är bloggvännen Kristin mera känd som Krickelin från Varberg aktuell med ett inspirerande samarbete med ingen mindre än Ellos Home
Samarbetet Ellos X Krickelin lanserades tidigare idag, och detta med inspirerande bilder av och med Kristin som även gjort stylingen i sitt hem med hjälp av fina hållbara produkter av linne från Ellos Home.

Produkterna är tillverkade med European Flax-certifierat lin vilket innebär att produkten består av lin i hög kvalité odlad med hänsyn till miljön och med spårbarhet i hela produktionsprocessen från planta till fiber. När du får hem din vara får du också information om linets ursprung, var det är odlat och odlarens namn.

Så mysigt sovrum och vill du fixa stilen ska du spana in kollektionen Candice med fina produkter för sovrummmet tillverkade av franskt lin och som finns i en mängd olika kulörer och den nya blåa kulören är ju bara så fin och finns HÄR.

Överkastet med små sydda stygn är nytt för våren och hittas HÄR med matchande kuddar HÄR

Decokuddar med sydda små stygn HÄR och dessa finns i 15 andra kulörer HÄR om du inte gillar blått.

Liknande vägglampa av mässing hittar du om du kikar HÄR

Duka ditt bord med en duk av linne till frukost lunch och middag för en extra guldkantad måltid som förgyller din vardag. En duk av linne ska vara så där härligt opretentiös tycker jag och ska inte strykas utan får vara lite naturligt skrynklig.

Duken ovan i bild hittar du HÄR och i bild ser du även porslin i rustik stil från Serax som du hittar HÄR

De fina servetterna ovan i bild med så kallad laskad kant hittar du HÄR

Skärbräda av trä HÄR

Till samarbetet har Kristin också tagit fram en egen badrock och en väska i linne med en liten svala speciellt för Ellos Home.

Krickelins egen badrock!

Finns i två kulörer och du hittar den  HÄR

Morgonrocken kommer i en fin liten tygpåse av linne som är användbara som liten påse att ta med träningsskorna i förvara smått i garderoben osv.

Jättefina bilder och inte minst inspirerar Kristin mig till att utmana mig själv till kalla bad, ännu har jag inte vågat mig i men förutsättningarna är goda då jag dagligen ser badbryggan från mitt kontor här i Båstad.

*Bilder Ellos Home med styling och foto av Kristin Lagerqvist

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *