Från botten av mitt hjärta

Hej fina bloggkompis hoppas att du har en härlig dag!
Idag kikar jag in här eftersom jag vill från botten av mitt hjärta tacka Dig för all den fantastiskt fina responsen efter mitt inlägg där jag summerade mitt bloggår 2019.
Ett digert inlägg med både toppar och dalar så som livet ofta ter sig, och ni som läser bloggen är ju en stor och viktig del av det hela, så givetvis gör det mig otroligt glad att ni gillar det jag gör, gjort och förhoppningsvis även det som komma skall….

Leftovers från jul och nyår!

Jag vet ju på ett ungefär vad ni gillar att läsa om och se bilder ifrån men jag strävar hela tiden efter att bli bättre.
Favoriter att ta del av är ju sedan tidigare bland annat inredningsnyheter  HÄR, uppskattade Hemnet-span HÄR, Fixa-stilen-inlägg HÄR, önskelistor HÄR, shoppingtips & inredningstips HÄR, modeinspiration HÄR  mina resor osv.
Tipsa mig gärna och var inte rädd att lämna ett avtryck här hos mig via en kommentar eller så, det gör mig bara glad!

Har du missat inlägget med Året 2019 kika HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.