Lunginflammation

Hej fina bloggkompis hoppas allt är fint hos Dig?

Jag önskar att jag kunde skriva att allt är toppen här, men jag mår faktiskt fortfarande dåligt, årets influensa verkar vara en seg historia och när jag trott att jag var på väg att bli bättre så har det blivit sämre igen.
Igår var jag så trött att jag knappt kunde hålla mig vaken hade ont överallt svårt att få luft och vidrig hosta + illamående på det.
Aptiten är noll och bara så himla trött att inte orka någonting, igår mådde jag så dåligt att jag i vanlig ordning var min egen googledoktor och sökte på sjukdomar som lunginflammation osv, ja du förstår nog…

Av samma anledning har det blivit en väldigt lugn och innesittande jul för min del, idag kom solen på besök och det kändes lite lockande att gå på promenad men det får vänta en dag eller två till…
Mellandags-rean har jag också missat men den finns ju för all del på nätet också vilket är lite skönare i vilket fall som helst eftersom man slipper stressen.

Nu blir det sista avsnittet av Wisting som är en norsk kriminalserie på Viaplay en serie som jag faktiskt kan rekommendera Dig att se trots att den var lite svår att få grepp om i början.

Ha en fin kväll!

1 reaktion på “Lunginflammation”

  • Sara skriver:

    Men ååååå….. vilken vacker vit el-ljusstake i fönstret, var är den ifrån? (Du kanske har berättat det tidigare, fast jag missat, har tyvärr inte hunnit läsa så mycket under december)
    God bättring och god fortsättning önskar jag Dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.