Fina gardiner med rabatterbjudande

av | dec 28, 2019 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Att rama in ett fönster samt skapa en ombonad känsla i rummet med hjälp av vackra gardiner är ett ett enkelt sätt att skapa fin förändring med relativt små medel.
Bra att tänka på är fallet i gardinen att veckningen är fin samt att gardinen när enda ned till golvet och som här ovan i bild hemma hos oss där skenan fästs så högt upp det går vid taket.

Ja, jag inleder med att visa lite inspirerande bilder här hemifrån och dessa gardinerna är från Mimou och specialsydda eftersom vi har 3.60 i takhöjd, men jag ska visa dig motsvarande för dig som har ”normal takhöjd” och dessutom med upp till 30% rabatt just nu precis som övriga gardiner som du hittar hos  Ellos Home .

Man kan väl säga att det är gardiner i hotellrumsstil med fina gardinlängder från tak till golv och med dubbel bredd så att det blir riktigt maffigt, och gardinerna går att dra för hela fönstret för insyns/ solskydd när man vilka det.
Mina längder är som sagt specialluppsydda men har du normalhöjd i ditt hem så finns samma längder att beställa via Ellos Home och just nu med ett rabatterbjudande  som även gäller för varumärken dessutom.
I burspråket är det en lite tjockare textil av linneblandning (lin/bomull/viskos) som är 295 cm bred, vilket gör att den passar både i vanliga fönster och i stora fönsterpartier.
Gardinen har en lätt strukturerad yta och ett vackert och tungt fall och heter Ellen och i fönstret i matsalen är det också dubbel bredd av en lite tunnare variant av halvlinne som heter Wicklow.

Mimou känner du säker till sedan tidigare, i deras sortiment finns det förutom jättefina gardiner, underbara tapeter, kuddar, överkast mfl textiler och även jättefint porslin som tillverkas förhand i Thailand.
Till själva upphängningen har jag använt skenor och fingerkrokar som finns HÄR dvs helt vanliga skenor utan större krusiduller.
Jag hade länge inga gardiner alls i dessa fönsterna utan endast i sovrummet där vi har dubbla längder med lite tjockare längder av sammet utanpå en skirare variant där dagsljuset sipprar igenom, och anledningen till det är att det är så vackra stora originalfönster från 1906 som jag inte vill dölja allt för mycket.
Men det löser man ju enkelt genom att låta gardinskenan gå ut på hela väggen utanför fönstret, så kan man ju välja hur mycket man vill dölja bakom gardinerna eller ej.

 

 

Här ser man hela burspråket och även här går gardinskenorna ut en bit på väggen och sen kan man dra för gardinerna så att de täcker de båda sidofönsterna.

Mellan det stora och det lilla fönstret sitter det hissgardiner av linne från Himla och dessa hittar du HÄR

Jag vill även passa på att tipsa dig om fina skira gardiner och gardiner av sammet som man kan hänga upp i dubbla lager för att få till hotellrumsstilen även i sitt eget sovrum enkelt och lätt.

Hos Ellos Home hittar du som sagt alla möjliga typer av gardiner från skira gardinlängder som här ovan i bild, och dessa hittar du HÄR

Fina sammetslängder med dubbel bredd och dessa just nu med 50% rabatt HÄR och vill du spana in en annan variant av sammetslängder som jag inrett med i sovrummet i Båstad, kika HÄR

Sist men inte minst vill jag visa dig hissgardinen här ovan som kommer från Ellos Homes eget varumärke och hittas HÄR

Ha en fortsatt fin dag!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *