Barbour Oljerockar!

av | dec 26, 2019 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Annandagens kväll är här och jag kikar in för att önska dig ”God Fortsättning” och dela med mig av dagens lite suddiga bilder, ja ibland blir det tyvärr så nu när det är mörkt nästan dygnet runt känns det som…
Men men, hur som helst, jag ville visa Aff & August fina oljerockar från Barbour som de fick i julklapp, och blev så stiliga i dessa att man nästan smäller av.

Ja men du ser ju!
Storlekarna var dock lite konstiga då den som Affe har i strl S var ganska stor och skulle bli alldeles för stor för August medan den i strl XS som August har på sig är pytteliten och på gränsen till för liten för honom….
Alfred är ungefär dubbelt så stor som August så ja du förstå nog ungefär vad jag menar.
Oljerockarna köpte jag HÄR och de har sedan tidigare även dessa quiltade jackorna HÄR

Min klänning med lite glitter i tyget hittar du med 50% rabatt   just nu

Kanske ett klänningstips inför nyår?

Mina söta killar!

Älskar detaljerna med kragen av manschester och den lilla fickan med tryckknappar på sidan!

Sprillans nya är även mina bruna Chelsea Boots i mocka som är supersköna och just dessa från Morris är slutsålda men jag hittade ett par nästan likadana HÄR och även i ”vanligt skinn” HÄR som är på REA just nu så kika gärna där om du är sugen på ett par egna.

Ha en fortsatt fin kväll och som sagt God Fortsättning!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *