*Inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina bloggvän!

Jag får ofta frågor om det olika möblerna osv som syns hemma hos mig och ett sådant exempel är soffbordet i svart metall som du ser i bild här ovan.
Ett svart brickbord   som mäter 110 cm i diameter och som är riktigt prisvärt tycker jag, och nu är det dessutom nedsatt med 25% rabatt!

Jag har hört att en del tycker att bordet är lite skrangligt och jag kan till viss del hålla med men det finns tips att ta till som att lägga dit större möbeltassar undertill eller också kan man helt sonika göra som jag och vända själva brickan upp och ned!
På bilden är det som det ”ska vara” dvs bilderna är tagna innan jag kom på det lilla tricket men jag kan varmt rekommendera dig att testa!

 

Här ser du en glimt av bordet efter att jag möblerat om och vänt brickan upp och ned funkar toppen!

Soffbordet hittar du HÄR och detta finns även i en mindre variant HÄR  brevid ser du bordet No No Table från Menu designat av Note Design Studio

 

1. HÄR// 2. HÄR //3. HÄR // 4. HÄR

5. HÄR // 6. HÄR

7. HÄR //8. HÄR// 9.HÄR

10. HÄR// 11. HÄR// 12. HÄR// 13.HÄR

 

Amaryllisbuketten i full blom och så himla fin aprikosrosa nyans på dessa och älskar att kombinera amaryllis på kvist med eucalyptus inte minst för doftens skull!

Kram

2 Kommentarer

 1. Christina

  Så otroligt fint! Detta gav mig verkligen inspiration till vårt vardagsrum! <3 Vilken färg har du på toppskivan på No No Table?
  Tack för en underbar blogg!

  Svara
 2. Inredningshjälpen » Ett begärligt soffbord

  […] storsäljare HÄR och dessutom nedsatt med 25% rabatt just nu! Jag har ju det svarta bordet till soffhörnan i Båstad och där har jag helt sonika vänt bordsskivan upp och ned eftersom jag tycker att det är snyggt […]

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *