Favoritpläden

*inlägget innehåller annonslänkar*

Igår innan vi for till Malmö så passade jag på att knäppa några bilder ute på terrassen, eller nja det var ju min man som fick tabilderna medan jag och Affe fick ta plats framför kameran.
Vädret i Båstad var vinterkrispigt och med spegelblankt hav så det var riktigt fint och t om solen kom på besök.

En av anledningarna till bilderna är att jag har dragit en vinnare av den fina pläden från Classic Collection på Instagram idag och då tänkte jag att det kunde vara kul att presentera vinnaren med en fin utomhusbild på pläden.

Dagens Outfit!

Ankelkorta skinnbyxor med dragkedjor fram HÄR

Min tröja är ett par år gammal men liknande stickad tröja HÄR

Liknande Boots från Ted Baker HÄR med 20% rabatt

Om du inte tävlade om pläden eller hade turen att vinna så kan jag tipsa Dig om att du kan köpa din alldeles egna drömpläd av 100% ull från new Zealand HÄR  och stolen i fin mud grey nyans från vår italienska agentur Ethimo

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.