Årets Julhjärta

*inlägget är skrivet i samarbete med Georg Jensen*

Hej fina bloggkompis!

Fredagen den 13:one men även Lucia så inte så himla läskig dag trots allt hahaha och jag hoppas du haft en riktigt fin dag.
Vi är som du ser hemma i stan och jag har dragit på mig någon förkylning och ögoninflammation men försöker få till lite julkänsla här hos oss så gott det går.
Innegranen har jag hämtat in från balkongen där den huserat sedan förra julen, den som spar han har, och mycket mer julgran blir det inte hos oss.

Liten men naggande god till att hänga upp lite fina dekorationer och det behöver inte vara så himla mycket eller avancerat för att vara fint tycker jag.

Bredvid granen ser du förresten årets adventsljusstake och snart är det dags att tända 3:e ljuset…

I min lilla gran måste jag så klart ha årets julhjärta från Georg Jensen, deras små samlarhängen som det adderas nya till samlingen för varje år, är ju bara så himla fina!
Årets Designer Sanne Lund Traberg är välkänd för sin förmåga att skapa moderna objekt som ger referenser till dåtiden samtidigt som de behåller sin nutida känsla.
Hennes  julkollektion2019  för Georg Jensen med inspiration från Art Deco och kubismen tillför ett nytt grafiskt intryck till klassiska julsymbolerna.

In action!

Och måste passa på att tipsa Dig om min supersköna goosiga tröja i premium kvalitet av alpaca ull som du hittar HÄR

Sist men inte minst vill jag tipsa Dig om den fina ljusstaken Season som kommer från Georg Jensen för detta är en designklassiker som du garanterat kommer vilja göra till en del av dina jultraditioner.
Fin som den är i all sin enkelhet eller också kan man dekorera den med lite grönt osv och just nu med 50% rabatt om du kikar HÄR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.