House Doctor’s hjortar

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina bloggkompis hoppas allt är fint hos Dig!
Julen kryper allt närmare dag för dag och det märks att förberedelserna inför det som komma skall drar igång så sakta.
Jag pyntar inte så värst mycket hemma hos mig som du kanske vet MEN de fina vita hjortarna från House Doctor hör till traditionerna och är nog mitt allra finaste julpynt som jag är mycket rädd om eftersom de är tillverkade av gips inte minst…

Jag önskar att jag kunde tipsa Dig om var du kan hitta dessa nu, men de har minst sagt några år på nacken, och i år hittar jag tyvärr inte enda återförsäljare men jag har hittat några andra hjortar som jag vill tipsa Dig om och tänker att man ev kan måla dem med kalkfärg för ett mera likt uttryck som House Doctors variant.
Jag hr själv gjort liknande DIY med andra saker och det blir jättefint!
En annan fin julfavorit från nyss nämnda företag som också brukar sälja slut ganska snabbt hittar du också i collaget nedan.

Liggande rådjur HÄR

Stående hjort HÄR

Vit rådjur med präktig krona HÄR

Vit ren med glittriga horn HÄR

Silvergrå vacker hjort HÄR

House Doctors Christmas Car HÄR i svart, vitt eller silverutförande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.