Idag denna lite gråmulna fredag kom det ett bud hem till mig, och det är ju alltid lika spännande när man får oväntade paket som dyker upp bara sådär.
Spännande värre även om jag anade mig till vad det kunde vara som gömde sig i paketet…

Pep! Jag som älskar fina paket!

Inuti paketet fanns en av årets finaste nyheter i form av den lite spretiga stjärnan Oslo (adlink) som ju dessutom blir en perfect match till Snöblomman (adlink) då de är tillverkade av samma lite genomskinliga fina papper som gör dem unika i sitt slag ja rent utav de finaste julbelysningarna man kan tänka sig!

Båda är dessutom till nedsatt pris HÄR (adlink) så passa på!

Så himla fin!

Också har jag, hör och häpna redan fallit för den stora glögg-frestelsen eftersom det lockade så oerhört mycket med flaskorna där på hyllan i matbutiken…
Kanske i tidigaste laget men men..det är ju så gott!

Tomteskum 2019

Har du förresten testat året variant av skumtomtar?
Polkagrissmak enligt påsens förklaring, men lite för lite smak av just polka tycker jag hahaha.

Var ju bara tvungen att testa att hänga upp den fina stjärnan lite på prov sådär och utan belysning, men den får nog allt plockas ner igen eftersom min man tycker att det på tok för tidigt med julbelysning i början av november….och ja jag är beredd att hålla med!

Kram

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *