Hemnet-span på med gyllene adress

av | nov 6, 2019 | Bostad, Veckans Hemnet-favorit

Idag vill jag passa på att visa Dig ett fint Hemnet-span som jag upptäckte tidigare idag under min lilla surftur, ja ett sånt där hem som man känner direkt vid första anblicken att det är någonting extra.
Våningen i fråga är belägen i de tjusiga kvarteren ”gyllene triangeln” vid Oscarskyrkan i en fastighet daterad år 1914.
Ett speciellt hem med vackra ursprungsdetaljer i kombination med moderna inslag i fin symbios, och det finns dessutom två öppna-spisar som ger karaktär åt denna våning precis som de vackra fönsterpartierna.

Inredningsstilen är även den helt klart utöver det vanliga och även om den är åt det minimalistiska hållet så finns det lite lekfullhet och varma kulörer som kontrast tyllen grafiska stilen.
Denna bostad med adressen Storgatan 57 på Östermalm i Stockholm erbjuder hela 202 kvm fördelade på 6 rum och ett exklusivt arkitektritat kök dessutom.

Jag är ju som du kanske redan vet svag för vackra gamla fönsterpartier som tagits om hand efter konstens alla regler med tidens gång, så här får jag definitivt mitt lystmäte stillat!

Och hur fin är inte skulpturen tipsa mig gärna om du vet var denna kommer ifrån!

Det finns en hel massa andra bilder att ta del av från denna våning som tex visar sovrummen badrummen och bostadens eldstäder bla.
Ja, vill de mer och ta reda på all information så skynda vidare till mäklarfirman Wrede som är saluförande mäklare.

*mäklarbilder Wrede

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *