Ellos X Sandberg -en finstämd textilkollektion

*inlägget är skrivet i samarbete med Ellos Home*

Idag lanserar Ellos Home tillsammans med svenska designföretaget Sandberg Wallpaper  en unik textilkollektion som grundar sig på originalmönster från tapeter handplockade från Sandberg Wallpapers mönsterskatt.
Mönster som endast funnits som tapeter tidigare kommer i den nya kollektionen att erbjudas som textila produkter och mode hos Ellos.

Av samma anledning befinner jag mig idag i Göteborg för att närvara vid ett lanseringsevent i Ellos Home’s butik för at ta del av kollektionen live, klämma och känna och mingla lite grann.
Givetvis delar jag med mig glimtar från kvällen på min Instagram och kika gärna in här hos mig imorgon för då kommer jag att ha ett exklusivt erbjudande för kollektionen i samarbete med Ellos Home, och en helt unik rabattkod som du inte hittar någon annanstans!!!

Varje bord blir så mycket mera inbjudande och vackert om man grundar med en fin bordsduk tycker jag, och givetvis innehåller kollektionen jaquardvävda dukar med olika mönster och kulörer.
Samma sak när det gäller riktiga tygservetter istället för dito av papper..

Genom detta samarbetet har  Ellos Home fått möjligheten att skapa en kollektion tillsammans med ett varumärke som delar passionen för handritande mönster och genomarbetade uttryck med vackra former, och dessutom i jordnära trendsäkra kulörer som samtidigt känns klassikt och tidlöst, vilket är bra ur hållbarhetssynpunkt.

Decokuddar kan man aldrig få för många av!
Jag plockar undan, sparar och bevarar mina favoriter och återanvänder sen igen efter hand med säsongskiftningar och trender som kommer och går.
Mixa och matcha till din egen perfekta stil, ingen kan detta som Du!

Jag har satt ihop ett litet collage med produkterna som syns i bild här ovan för dig som vill fixa stilen och dessutom är det fortfarande 25% rabatt på i stort sett hela Ellos Home’s egna sortiment tom den 7/11 så passa på!

 

Sammetssoffa med mässingsben HÄR  ännu en variant HÄR och båda med 25% rabatt

Bistrostol av trä och rotting HÄR

Grå pinnstol med rundad rygg HÄR

Golvlampa mässingsutförande HÄR // Svart golvlampa HÄR

Beige ryamatta HÄR

Fina vasen Vako Träd från Smaelta HÄR // Svart bubblig vas HÄR

Takkrona att klä med kvistar och blad osv och även för levande ljus HÄR

Ljusstakar HÄR i olika storlekar

Jaquardvävda Bordsdukar av linne  // Servetter

Skärbrädor HÄR, vinglas HÄR och keramikskål HÄR

Soffbord med terrazzoskiva  HÄR

Kollektionen lanseras som sagt hos Ellos Home imorgon den 6 november och innehåller tryckta och jacquardvävda linnedukar, servetter, kökshanddukar, prydnadskuddar och kläder som du ser här ovan i mitt inlägg.

Kika gärna in här hos mig imorgon för då kommer jag att ha ett exklusivt erbjudande för kollektionen i samarbete med Ellos Home, och en helt unik rabattkod som du inte hittar någon annanstans.

*Inspirationsbilder Ellos Home /Sandberg Wallpaper

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.