Exklusiv rabattkod för Ellos X Sandberg

av | nov 6, 2019 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget är skrivet i samarbete med Ellos Home*

Som jag berättade igår så var jag på smyglanseringen av textil kollektionen ELLOS X Sandberg i Göteborg,  en unik textilkollektion som grundar sig på originalmönster från tapeter handplockade från Sandberg Wallpapers digra mönsterarkiv.
Ja, älskar du som så många andra de vackra tapeterna från Sandberg så kommer du garanterat även att bli förtjust i den här kollektionen som även innehåller några väl utvalda klädesplagg som dyker upp lite längre ner i mitt inlägg.

Jag passade så klart på att ta lite egna bilder under kvällen för att visa dig kollektionen, och dessutom har jag i samarbete med Ellos Home den unika rabattkoden 405450 som ger Dig 20% rabatt* på hela Ellos X Sandberg-kollektionen t om 10/11.

Kudden ovan i bild hittar du HÄR och måttet är 60×60 en stor rejäl kudde!

Tips!

Mixa och matcha de olika mönstrade kuddarna lika ovan i bild för en eklektisk stil, eller satsa på ett av de olika mönstren och kombinera med enfärgade kuddar i samma färgskala med olika strukturer för en mera neutral stil.

Alla kuddarna finns HÄR

Jag visade ju inspirationsbilderna från Ellos redan igår och även om produkterna tilltalade mig redan via de bilderna, så var det en helt annan upplevelse att se och känna på dem live igår.
Faktiskt om möjligt, ännu finare i verkligheten och av superfin kvalitet som man upplever när man känner på dem,  kulörerna i dova finstämda kulörer som ockra och lejongult, beige och midnattsblå samt strukturen i kombination med vackra mönster, ja du kommer inte bli besviken, jag lovar!

Hela kollektionen hittar du i ett svep HÄR

Måste även passa på att tipsa dig om ljusstakarna ovan som du hittar HÄR

Fin keramik och glas från Serax och glasvasen kommer från småländska SMAELTA

Kollektionen lanseras som sagt hos Ellos Home idag och innehåller tryckta och jaquardvävda linnedukar i olika varianter, matchande linneservetter, kökshanddukar, fina prydnadskuddar och kläder.
Duken ovan med blåsvart botten och lite guldigt bladmönster hittar du HÄR och denna tänker jag måste vara otroligt vacker att duka med till Nyårsafton.

Originalteckningarna som skapat kollektionen…..

Kollektionen är inspirerad och sprungen ur Sandberg Wallpapers digra mönsterskatt med så många olika fina tapetmönster att välja mellan och här är det bla Aurélie, Grace och Chloé som stått för inspirationen.
På plats under kvällen var Sara från Sandbergs och även Ulrika och Delli från Ellos, och de berättade om hur kollektionen växt fram och det är alltid roligt att höra tankarna bakom ett designsamarbete, tycker jag.

Maxiklänningen ovan i bild hittar du HÄR

Kollektionen innehåller även några jättefina klädesplagg av superfin fjäderlätt kvalitet som känns lyxig att bära.
Min favorit är nog maxiklänningen HÄR men det finns även en kjol  och två olika blusar HÄR som är jättefina.

Den ockragula kudden med blommönster är bara så fin och hittas HÄR och den avlånga blåsvarta kudden med bladmönster HÄR

Spana in den fina sammetskudden med vävt mönster av guldglittrande tråd HÄR

Alla kuddarna finns HÄR

Allt som syns i bilderna hittar du såklart hos Ellos Home, ja ett exempel är ju de fina printen ovan i bild! Massa fina print och tavlor hittar du HÄR

Under kvällen bjöds det på god plockmat med italienska smaker och presenterat på ett otroligt vackert sätt, ja har du någon gång testat maten och produkterna från det italienska familjeföretaget Fratelli Gridelli så vet du vad jag menar, så gott!
Deras produkter finns dessutom att köpa i Ellos Home-butiken i Göteborg om du har vägarna dit!

Kökshanddukarna på rad du hittar dem HÄR

Som sagt passa på att shoppa hela kollektionen med 20% rabatt* med rabattkoden 405450 och som alltid så är det ju så att de bästa godbitarna säljer slut först!

*Villkor (405450): Nybeställning av Ellos X Sandberg-kollektionen på Ellos. Max 1 gång/kund. T.o.m. 2019-11-10. Kan ej kombineras med andra erbjudanden & prissänkta varor. Gäller ej varor märkta med ”Vintage” . Vi reserverar oss för eventuella tryckfel samt slutförsäljning.

2 Kommentarer

  1. Kajsa

    Jätteinspirerande och mysigt!
    Jag bara älskar de ockragula kuddarna med blommönster.

    Svara
  2. Inredningshjälpen » Inredningsnyheterna v.45 /2019

    […] nämligen desigsamarbetet Ellos X Sandberg en fin textil och modekollektion där man hämtat inspiration från några av de mest omtyckta […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *