Komma hem till kärlek & bekymmer

av | jun 27, 2019 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate, Hemma hos Inredningshjälpen

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina bloggvän hoppas du har en fin torsdag?
Vi kom hem igår och möttes redan vid tågstationen av våra små malteserkillar som var ute med vår snälla hundpassare som var ute på kvällspromenad.
Vilket pusskalas det blev varvat med höga glädjetjut från båda hundarna ,ja mer kärlek än så kan man knappast mötas av.
Väl hemma möttes vi dock av lite mer bekymmer kan man säga, larmet från kylen/frysen stor nämligen och pep när ni klev innan för dörren.
Båda hade såklart passat på att lägga av helt, och doften när jag öppnade dörrarna till dessa, och allt jobb som det blev med att tömma, göra rent och vädra ut ska vi inte tala om.
Nu får vi se om det går att laga eller om det ska köpas helt nytt?

Komma hem till egna sovrummet var inte helt fel, vi bäddar alltid rent innan vi reser bort, bästa känslan att krypa ner i renbäddat ju!

Den gröna sammetskudden som skymtar där bakom har ju visat tidigare men du hittar den HÄR på kampanj med 30% rabatt just nu.

Den vita kakelugnen som är som ett smycke i sovrummet och matchande bäddset av tvättat linne från Dirty Linen .
Just denna varianten har de döpt till Very White men jag tycker det är mer vintervita och inte helt kritvita men det kanske är svårt att se på bild.

Sovrummet i sig ser ju ut precis som vanligt du som följt mig ett tag vet nog vid detta laget att jag inte är nog person som gör stora drastiska förändringar i första taget.
Sänggaveln är ju dock hyfsat ny och finns HÄR (äntligen på lager igen), sängborden är antika, lamporna hittade jag bortglömda i förrådet (den som spar han har) och sängkappan som du undrar över denna kommer Från Mimou  och har extra längd på kappan (60 cm) vilket är toppen när man har en hög kontinentalsäng.

Ser du hur sura de ser ut? Tänka att så små söta vovvar kan se så himla sura ut.
Antagligen inte för att vi var hemma igen, utan för att jag nyss badat dem hahaha!

Ha en fortsatt fin dag!

 

 

2 Kommentarer

  1. Britt-Marie

    Hur kan man vara så sur och ändå så söt?! Kan inte se mig mätt på dom! Ha med dom ofta! Lyfter vilket inredningstips som helst!

    Svara
  2. Britt-Marie

    Medhåll på hundarna. Hur gulliga som helst – oavsett humör!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *