Porto Limnionas Beach Club

av | jun 26, 2019 | Resor

Hej fina bloggvän, i skrivande stund sitter vi faktiskt på flygplatsen och eftersom jag har en stund över innan planet lyfter så tänkte jag visa sista svetpet med bilder här från Zakynthos för denna gången, ja hit återvänder vi alltid gärna igen.
Även denna gången är det en pärla till badplats som jag vill visa Dig, nämligen Porto Limnionas Beach Club.

För att komma till denna vackra badplats med solstolar att hyra och bad från klipporna i kristallklart vatten, tar man sig även här via läskiga serpentinvägar längs med branta stup rakt ner till havet.
Inget för höjdrädda eller ett ställe dit man tar sig med turistbuss, men verkligen mödan värt.

Ord känns lite överflödiga här och även om det är fina bilder så är det inte i närheten av hur bländande vackert det var, syrsornas ljud, värmen och det lite kyla vattnet mot huden.

En magisk dag!

Det finns även en liten mysig restaurang med utsikt ut över havet, ja lite sådär som hämtat från en tavla och så perfekt det kan bli.

Traditionell grekisk mat och vi åt för 511 gången i räkningen sedan vi kom hit, en grekisk sallad, tonfisksallad och zucchinibollar.

Grekisk sallad.

Det äter jag aldrig hemma men på plats i Grekland är det typ det godaste som finns, märkligt det där.

Ja, det var sista inlägget om denna resan, snart hemma igen och då blir det pusskalas med Affe & August dom jag saknar riktigt mycket just nu.

2 Kommentarer

  1. Johanna

    Åh! Där var vi också för 13 år sedan. Så vackert och fantastiskt vatten att bada i.

    Svara
  2. Gunilla

    Det har varit så trevligt att få följa med på din resa både här på bloggen och Instagram och få njuta av dina vackra bilder! <3

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *