Jackpot

av | jun 28, 2019 | Annons, Sponsrat inlägg/reklam

*Sponsrat inlägg*

I bland kan jag sväva bort i dagdrömmar och börja fundera på vad man gör och hur man reagerar när drömmen plötsligt slår in, och den där stora jackpotten ramlar ner.
En riktig drömvinst, ja en sån där som man bara hört talas om och knappt kan tro att det är sant, ja kan man ens vinna så mycket pengar??
Jo det kan man ju såklart, det har jag förstått och även sett via senaste Eurojackpot resultaten ,  även om det säkert är väldigt få förunnat med sådana drömvinster.
Exakt hur man reagerar när man vinner och vad spenderar pengarna på är säkert lika individuellt som antalet vinnare. Själv är jag ganska säker på att jag skulle fira rejält och sen skrida till verket direkt och spana in alla drömhus och flotta våningar som är till salu på Hemnet.


Ja, min högsta dröm alla dagar i veckan är att ha möjlighet att kunna köpa en sekelskiftesvåning i Stockholm och kanske ett litet gulligt hus på landet. Gärna orörda och oförstörda objekt från sent 1800-tal där de tidstypiska attributen finns kvar och bara väntar på att lyftas fram i dess bästa dager igen, och bli en del av ett högt älskat hem.
Sökorden som jag kommer att använda utan inbördes ranking är sekelskifte, kakelugnar, terrass, högt i tak, pardörrar, stuckaturer, havsnära osv.
En kakelugn i varje rum är väl rimligt inte sant, och finns det inga på plats så tänker jag att man kan köpa gamla kakelugnar som monterats ned och restaurerats och som sätts på plats igen enligt gammalt traditionellt hantverk.

Kanske vore det härligt med ett fint litet hus hus på Gotland ?
Jag ska erkänna att jag har faktiskt aldrig varit på Gotland, men alla bilder jag sett därifrån ser helt fantastiska ut, och utbudet av fina gamla hus som är till salu för rimliga priser brukar vara stort.
Inte för att jag behöver bry mig nämnvärt om vad som står på prislappen om/när jag väl kammat hem storvinsten, hahaha men trots allt, jag antar att man tänker lite i samma banor ändå.
Ett hus nära havet och helst med en lummig trädgård som fått ta sina egna svängar, med äppelträd, bärbuskar och allt det där som hör sommarhus till.

Med hus och hem fixat och klart och till största belåtenhet, skulle jag nog fylla på i malteserförrådet. En valp eller två längtar jag riktigt mycket efter just nu.

Frågar du mig som redan har världens finaste malteserkillar, Affe & August, så finns det faktiskt ingen annan hundras som är finare och mer kärleksfull än just maltesern.

Hem och familj, ja där ligger mina personliga  prioriteringar när jag får sväva iväg i lyxbetonade drömmar för en stund, och kanske ska jag erkänna även om det inte är det minsta politiskt- eller miljömässigt korrekt, att jag nog skulle lägga en slant eller två på några härliga resor till ställen som jag drömt om att få besöka sedan länge.
Allra högst upp på min rese-önskelista står långresor som Australien, Bora Bora och Turks and Caicos men också lite mera närliggande platser som Positano och Marrakesh.

Vad drömmer du om? Vad skulle du göra och hur skulle dina val se ut om just du vann en riktigt stor jackpot?

*Bilderna i detta inlägget är lånade från Bostad & Öliv samt Mäklarhuset.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *