Sista Chansen!

*Inlägget är skrivet i samarbete med Jotex*

 

Ikväll vill jag påminna Dig om att rabattkoden INREDNINGSHJALPEN som  du får 20% rabatt på ett helt köp och då även möbler och mattor (erbjudandet kan dock ej kombinerad med andra erbjudanden) gäller ju tvärt endast ett par timmar till idag den 19/5.
Ovan i bild ser du mitt fina soffbord i mässing som är en av otroligt många fina produkter i Jotex sortiment.
Bordet finns dessutom i två olika storlekar varav jag valde det minsta för att det skulle vara lite mindre än det svarta bordet som det står tillsamman med.

 

Också måste jag ju tipsa om den nya stora handgjorda vasen/krukan av keramik som är hur fin som helst och med det hantverket och den fina kvaliteten som den har så är den grymt prisvärd. Krukan har varit slutsåld länge men nu finns den inne igen! Skulpturala föremål som denna är ju dessutom trendigt just nu så flera pluspoäng alltså, och vill du spana in mer i samma stil kolla HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.