Att ha alla outfits i ett svep

av | maj 20, 2019 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Jag är som sagt hemma igen, skönt såklart men samtidigt är ju kontrasten väldigt stor till det där andra som nyss var på tapeten…
Jag har fått en del frågor på mina olika outfits som jag visat upp när jag var iväg så därför tänkte jag visa allt i ett svep i detta inlägget, och kör det från början till slut!

Byxorna med vidd och knyt i midjan hittar du HÄR och dessa finns även i en randig variant HÄR, toppen är tyvärr gammal från Wera och även långkoftan verkar intressera så kika HÄR den finns både i min beiga och i svart.

Mina mönstrade Havaianas hittar du HÄR och solglasögonen HÄR.

Den leopardmönstrade baddräkten finns HÄR och för dig som har barn så finns det faktiskt en likadan baddräkt för flickor HÄR.
Linneskortan som är sommarens mest avslappnade och användbara plagg som funkar till allt hittar du HÄR och finns i flera kulörer och en fin smalrandig HÄR

Sommarfrisyren fixad i ett nafs när man har en fin sidenscarf att knyta runt håret! Min kommer härifrån , men jag vill även passa på att tipsa dig om de fina scarfarna från Hermine Hold, en sådan måste jag införskaffa i sommar.

Mitt linne i svart satin med spets hittar du HÄR om du gillar detta.

Fler fina scarfar att använda på samma sätt hittar du HÄR

Eller varför inte textildraperade diadem som du hittar många fina HÄR

Ännu ett plagg med djuriskt mönster som är trendigt just nu och denna kjolen som du hittar HÄR om du är intresserad av en likadan, är dessutom lite lätt plisserad vilket är jättefint tycker jag.

Jag måste ju tipsa Dig om min leopardmönstrade maxiklänning som jag köpt HÄR, och denna modellen finns i fler mönster HÄR
En sval och skön klänning som sitter riktigt bra och med toppenfin, smickrande passform tack vare linningen av resår och reglerbara axelband.
Maxiklänningar har annars ofta en tendens att kännas som tält tycker jag, men så absolut inte denna variant.

Ovan i bild har jag på mig en ny tunika/Klänning i brun nyans och med ”riktiga leoparder” istället för leopardmönster som är så trendigt just nu.
Denna klänningen är på REA just nu och dessutom finns samma som en topp som du hittar HÄR med 25% rabatt.

Måste ju även tipsa både om min nya supersköna och lite förlåtande bikini med BH HÄR som har grym passform men som samtidigt inte skär in samt trosa hög modell på REA (älskar rejäla trosor hahaha) och båda finns i flerkulörer. Och som sagt mannens supercoola badbyxor HÄR.

Favoritshortsen under denna semestern var helt klart ett part svarta sådana med hög midja och knyt.

Du hittar dessa HÄR

När vi åkte hem hade jag på mig hade jag en gammal topp från Ralph Lauren och ett par supersköna culottebyxor som jag köpte HÄR innan vi for.
Väskan och skorna är gamla och från Louis Vuitton.

 

1 kommentar

  1. Therese

    Tack för allt fint du visar!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *