Värdefullt

av | apr 13, 2019 | Bloggkärlek

Hej fina bloggvän.

Helt överväldigad av den stor våg av omtanke, pepp och fina komplimanger som jag överösts med både via kommentarer i bloggen,  på Instagram, mail, telefonsamtal och mer därtill så vill jag mest säga ett stort tack och skicka en stor varm kram till er alla och en var.

Det var delvis därför som jag inte skrev något på en lång tid, jag var inte alls ute efter drar eller någon uppmärksamhet kring min person eller det jag gör och när det blir så här mycket så blir jag mest generad och har svårt att ta till mig…men så tacksam och du ska veta att din åsikt är väldigt värdefull för mig.
Jag är såklart glad att så många gillar det jag gör och återvänder hit tillbloggen och gillar mina bilder på Instagram, utan er följare vore det inte mödan värt. Alls.

Ännu mera värdefullt vordet om du kunde ta dig en minut och hjälpa mig lite på traven och kanske ge lite input på lite mer i detalj VAD det är i bloggens innehåll som du gillar mer och gärna ärende det som du vill se mindre av framöver?

Det kommer hjälpa mig så mycket i mina funderingar kring hur jag ska göra med allt framöver, att bara fortsätta exakt som tidigare känns inte hållbart…
Jag vet att många av er gillar mina inspirationscollage och blogginläggen med ”Fixa Stilen”, en del gillar reseinslagen och kanske finns det någon av er som föredrar inredningsnyheter eller kanske bilder hemma hos mig?

Som sagt skriv gärna en kommentar om vad du vill läsa om här hos mig i bloggen, och ännu en gång vill jag tacka för all värme och kärlek.

Kram

16 Kommentarer

 1. Gunillae

  Bara fortsätt, det du gör är bra!!!

  Svara
 2. Suzanne

  Kul att du är tillbaks. Jag gillar dina collage, inredningsnyheter, hemma hos…tycker du är en fena på att rapportera om nyheter och trender. Sen kan man ju själv välja men kul att följa. Bäst!

  Svara
 3. Linn

  Jag uppskattar främst dina collage och fixa stilen. Blandningen mellan uppnåeligt budgetmässigt samt drömmigt lyxigt att fantisera om är perfekt. Samma sak uppskattar jag även inredningsmässigt. Resor kan jag faktiskt skippa. Det följer jag andra konton/bloggar för som inriktar sig endast på det, och då i den kategori av resande som jag föredrar personligen.

  Svara
 4. Daniella

  Fina Anette!! Älskar dina inredningsnyheter och självklart alla härliga bilder hemifrån dig!!

  Härligt att du är tillbaka som i ett rosa spirande vårskimmer Det smittar!!

  Svara
 5. Sofie Kirkegaard

  Hej,
  Jag följer dig på Instagram och där igenom klickar jag mig in på din blogg.
  Inspirationscollagen är guld och jag klickar nästan alltid vidare till bloggen på dem. Dina bilder från ditt hem inspirerar också, de känns som att man får tips och idéer på hur det kan va hemma hos en själv. Även reportagen från mässor är inspirerande och det känns som att du ger en objektiv input från mässorna, om man läser hos andra så är det ofta vinklat. Du är bra på att förmedla känslan även om det kanske inte är din stil eller det du själv hade valt och det är så bra! Många som bloggar kan vara nedlåtande mot det som de själv inte gillar och som läsare kan man bli sårad av det.
  Om jag skulle säga något som jag inte tycker du behöver fortsätta med så är det kanske mängden som du postar främst på Insta, men det kanske har med algoritmer att göra. Du kanske skulle ha öppettider så att du inte är online 24/7, då bet man som läsare när man kan förvänta dig svar och reaktion ❤️
  Hoppas du får lite ut av det här ☺️ Ta det lugnt, det tar låååååång tid att komma tillbaka och någonstans så ska man inte tillbaka, för man kan inte ha det som man hade det innan, man ska till något nytt.., Ett boktips är Hjälp jag är utmattad av Clara Lundström och Erica Dahlgren, finns som ljudbok också om man inte orkar läsa. Kämpa inte på, bara andas! Kram Sofie

  Svara
 6. Marie

  Hej! Jag älskar ju bilderna hemifrån din bostad och även dina modebilder. Resereportagen är också fantastiska!

  Svara
 7. Ingrid

  Hej ☀️ Jag gillar resebilderna och bilderna hemma hos dig allra bäst. Collagen är också inspirerande. Kram

  Svara
 8. Amanda

  Jag älskar dina nyhetsinlägg, tycker dom är så himla bra och informativa! Känner inte att det finns någon annan stans man får så bra koll på inrednings nyheterna som här hos dig!

  Svara
 9. Marith

  Hej!
  Gillar dina bilder från ditt vackra hem och så klart inspirations collagen. Ha det bäst! Kram/Marith

  Svara
 10. Cathrine

  Hej,
  Vill börja med att tacka för en intressant och bra blogg som ger en bra inblick i vad som händer inom inredning.
  Nu har jag funderat lite och ska försöka hålla detta relativt kort.
  Och sen får du ta det för vad det är – mina lösa funderingar som jag om jag la mer tid på skulle sammanfatta till en övergripande målbild med nyckelaktiviteter för att gå mot målet.
  Jag gillar alla delar av din blogg men lite extra din tonalitet i bloggen. Jag skulle dock strukturera om och förflytta lite av tyngden i inläggen. Bre lite tjockare och inte fokusera så mycket på mängd. Ditt initiativ att koncentrera nyheterna i ett inlägg tror jag är rätt väg att gå även inom andra områden. Du gör jättefina kollage men jag tror du skulle vinna på att knyta ihop dom med annat innehåll i ett inlägg. T.ex egna bilder från powerwalk i parken med träningsinspiration, egna bilder med reseförberedelser och reseinspiration. Och sen begränsa till max några collage i veckan. Och sen fylla med annat där du t.ex kan ha länkar i några inlägg utan att köra collage.
  Och sen jobba på samma sätt med alla typer av inlägg.
  Kvantitet är inte alltid bättre.
  Du skulle kunna göra en publiceringsplan/vecka så tror jag att det blir lättare att planera bloggandet.
  Är du med hur jag tänker? Skulle kunna brodera ur ytterligare men nöjer mig så.
  Ta hand om dig!

  Svara
 11. Anncha, stiligahem

  Hej Anette
  Jag började att följa för att få koll på nyheter. Och det är förstås en viktig del fortfarande, men förstås att följa dina egna tankar kring ditt eget hem och följa livet med de fina hundarna. Jag gillar också dina collage.

  Svara
 12. Lotta Carlsson

  Hej Anette!
  Jag älskar dina modemoodboards. Har fått sån otrolig hjälp utav dessa för att hitta nya kombinationer i min egen garderob. Och också tips på vad man kan köpa nytt för en uppdatering.
  Sedan tycker jag faktiskt om allt du bloggar om så jag har svårt att säga vad du ska sluta med. Kanske är det just de många inläggen, som är underbara för oss läsare men som jag förstår är väldigt tidskrävande och ibland jobbiga att genomföra.
  Jag läser ganska många bloggar men just din är min stora favorit. Tycker att du skriver så bra och jag älskar alla nyheter som du presenterar från inredningsvärlden. Rent själviskt så skulle jag vilja att du fortsätter med din underbara inspirerande blogg.
  Jag är jättedålig på att kommentera men kommer absolut att göra det mer om det hjälper dig i ditt arbete.
  Hoppas att du kommer tycka att detta är roligt igen då du behövs i den här bloggvärlden.

  Svara
 13. Lis

  Tycker collagen och bilder från hur du gör ditt hem är superinspirerande! Då klickar jag nästan alltid in för att läsa vidare. Resor är inte mitt intresse men kollar ibland

  Om jag fick önska skulle jag vilja läsa om hur man men (förhoppningsvis) enkla medel kan ändra sin nuvarande inredning utan att köpa nytt. Vill ju ha ett hållbart hem men ändå inte sitta fast med vår tids variant på furumöbler (vad det nu är – marmorbord kanske?)

  Svara
 14. Sally

  Gör det som DU tycker om mest, det ska vara hållbart för din del. De flesta läsarna kommer att gilla det också.

  Svara
 15. Sara

  Hej,
  Jag tycker om när du skriver om resor och fixa stilen, både kläder och inredning. Gillar verkligen din stil och dina tips!
  Det är kul att du är tillbaka!

  Svara
 16. Martin

  Det jag tycker gör denna blogg unik är att du rapporterar så många nyheter och faktiskt åker till mässorna. Fick jag önska skulle du återgå till tiden före lördagssummeringar och helt enkelt publicera nyheter löpande i takt med att de kommer. Gärna fler rapporter från mässor, särskilt de internationella. De flesta andra svenska bloggare verkar antingen bara fota sitt eget hem eller publicera bilder från nätet. Du har stått ut genom att faktiskt vara på plats i branschen ”där det händer”.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *