Ethimo News 2019

av | apr 12, 2019 | Ethimo, Veckans Inredningsnyheter

*Reklam för egen verksamhet*

Idag har jag laddat upp med ett rejält bildsvep för att visa Dig årets nyheter hos det italienska designvarumärket Ethimo som mitt agenturbolag har agenturen för i Sverige, Norge och Finland.
Så kanske bäst att säga att detta till viss del blir reklam för eget varumärke, så finns det inga oklarheter kring det.
Dessa nyheterna visade jag redan förra året under Milan Design Week  och Salone del Mobile HÄR, men det är ju först nu som dessa produkterna kommer ut till försäljning, ja äntligen finns dessa redo för leverans!

En ananan rolig nyhet för Ethimo Sverige är att från och med denna säsongen så hittar Du ett litet utvalt sortiment av de fina utemöblerna hos Ellos Home..
Inte de dyraste designmöblerna, utan mindre möbler/grupper, parasoller osv i en lite lägre prisklass en fortfarande samma fina kvalitet och material såklart.
En del har redan kommit in i sortimentet om du kikar HÄR och det kommer lite fler produkter efter hand.

Gränsen mellan inne och ute har ju under de senare åren tydligt suddats ut, och nu möblerar vi gärna våra uterum och terasser med samma omsorg som våra vardagsrum och använder såväl lounge-möbler, matgrupper, mattor, belysning och inredningsaccessoarer som passar för utomhusbruk.
Årets stora nyhet hos Ethimo heter Grand Life och är designad av Christophe Pillet, och är kanske det finaste jag har sett någonsin när det gäller utemöbler.
Jag dog litegrann när jag såg kollektionen live för första gången i Milano, och nu vill du se mina bilder som jag tog i Milano så kika HÄR

Till serien Esedra designad av Luca Nichetto som var förra årets stora nyhet, ansluter sig nu en fin solsäng med samma runda former som de övriga möblerna i serien .

Stolen Nicholette designad av Patrick Norguet kommer nu även som barstol i flera olika varianter.

Stolen Kilt är en av mina favoriter, så himla fin stol med gediget hantverk, och har nu fått sällskap av ett nytt litet fint bord i teak och metall som heter Enjoy.

Och sist men inte minst har vi de nya belysningsarmaturerna designade av Luca Nichetto där tex bordslampan här ovan heter Lucerna och är trådlös samt uppladdningsbar.

Se hela katalogen med årets nyheter  HÄR

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *