Sista Chansen !

*Inlägget är skrivet i samarbete med Jotex*

Idag vill jag påminna dig om att det är sista chansen idag 8/3 för min rabattkod i samarbete med Jotex där jag stylat mitt sovrum  med fina textiler och inredningsdetaljer för att visa Dig hur enkelt det är att skapa snabb förändring i hemmet, och i detta fallet i vårt sovrum i sekelskiftesstil.
Tanken var att skapa lite vårfräsch och ljus känsla, ja  samma sovrum men med ett litet vårlyft som snabbt fixades till med enkla medel.
Vii du kan du använda rabattkoden INREDNINGSHJALPEN som ger dig 20% rabatt på hela sortimentet inklusive möbler och mattor, kan inte kombineras med andra erbjudanden, rea eller rabatter.

Sammetspuffen med mässingssockel som du ser ovan i bild finns i fler kulörer, och den härliga pläden av ull HÄR i matchande vaniljvit nyans.
En puff som denna är en perfekt möbel att ha i sitt hem lätt att placera och flytta runt efter behov, ger extra sittplats eller bara att lägga kuddar på etc i sovrummet när man går och lägger sig är ju toppen.

Jag älskar att ha det fint och ”pyntat” på mitt lilla sängbord!
Här har jag använt bordslampan med skulptural fot av mässing och sammetsskärm HÄR, som är en nyhet hos Jotex nu i vår.
På bordet har jag även en jättefin förvaringsask av spegelglas samt inte minst den lilla prydnadssaken i form av en Charleston Lady
Ljusstaken och hjärtat kommer från Svenskt Tenn.

 

Överkastet är nytt som du ser, av fin sammet med taktilt prickmönster och så mycket finare i verkligheten än vad det ser ut på bild och du hittar det HÄR
Så glad för detta som dessutom blev en perfect match till mattan i sovrummet.
Sängkappan och mattan kommer inte från Jotex men fina sängkappor finns HÄR och ullmattor i deras sortiment HÄR
Tips! Kolla in denna mattan HÄR med 30% rabatt just nu!

Lite fina decokuddar gör stor effekt på bäddningen tycker jag och är mödan värt när man ska gå och lägga sig hahaha, och hur fina är inte de stora kuddarna med zebraränder HÄR som är lutade mot sänggaveln av rotting som även den kommer från Jotex.

 

 

 

 

 

 

 

Gardinerna och sakerna i fönstret är i stort sett desamma som tidigare man behöver inte köpa allt nytt hela tiden utan det funkar faktiskt fint att återanvända sådant som man har och tycker om.
Kanske i nya sammanhang och i nya konstellationer?

 

Hoppas att du blev inspirerad att skapa förändring i ditt hem du också ,våren är ju som en liten nystart på allt tänker jag, och då kan det vara toppen att starta i hemmet med en rejäl utrensning och storstädning samt göra lite fint med något nytt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.