Knytblus & Finbukett

av | feb 15, 2019 | Hemma hos Inredningshjälpen

Hej fredag och jag kikar in för att först och främst önska Dig en fin start på helgen och att du mår bra och har sluppit undan både influensa och annat trist som går som en löpeld genom vårt avlånga land just nu.
Jag kan inte riktigt minnas när jag var så här krasslig senast, men det är bara att ta sig igenom det hela och försöka vila så mycket det går.
Värst är nog hostan och den där kittlande känslan i halsen som gör att man håller på att hosta sig helt fördärvad…ja du förstår nog på ett ungefär vad jag menar.

Men, jag ska inte bara beklaga mig, jag ska även visa Dig den helt underbara rosenbuktten som jag fick igår av min käre man på Alla Hjärtans Dag.
Älskar den typen av champagnefärgade stora rosor, tyvärr kan jag inte känna doften just nu men anar att doften är fantastisk!

Ljusstaken för tre ljus heter Trollhassel (adlink) och är relativt ny här hemma hos oss.
Så fin och lite petite jämfört med många andra ljusstakar i samma stil.

Också kom jag på att jag inte fått tillfälle att visa Dig min nya ljusblå knytblus som jag köpte HÄR innan vi for till Stockholm men som sen glömdes kvar här hemma…tyvärr.

Så önskar jag dig som sagt en en riktigt mysig fredagskväll och en lugn och skön start på helgen.
Det ryktas ju om vårväder redan nu i februari vilket alla verkar väldigt glada över men jag tänker att det verkar lite väl tidigt, eller?
Är det inte då samma klimathot som alla var upprörda över under förra sommaren då det var ”för varmt och för lite regn” eller är det annorlunda nu ? Jag hör nämligen inget alls om detta i just detta sammanhanget utan alla verkar allmänt glada över vårtecken i februari….

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *