Valentine Light

Hej fina bloggvän, hoppas att din dag varit fin så här långt, det är ju som du säkert vet Valentines Day idag, fritt översatt till Alla Hjärtans Dag här hos oss i Sverige.
En dag för att sprida lite extra kärlek utöver den kärlek som man sprida bör alla övriga dagar om året, inte sant?
Det kan bli lite för mycket hysteri vid sådan här dagar tycker jag, och värt att påpeka är att det är kärlek av alla de slag som räknas och inte enbart par-relationer som dagen gäller för.

Här hemma hos oss blir det en light variant av den stora kärleksdagen, både mannen och jag är mer eller mindre däckade av influensa som så många andra just nu, och mest glada över att vi höll oss friska under den förra hektiska veckan i Stockholm.
Men som sagt inte så romantiskt eller speciellt uppstyrt för kärleksfest.
Kvistarna i vasen är fina i all sin enkelhet, och i skålen finns lite gott om andan skulle falla på mellan host och snörvelattamckerna hahaha…

Hur sjuk jag än må vara så är det härligt att vara hemma hos killarna igen som dessutom är alldeles nyfrisserade nu i veckan.
De tycker för övrigt att det är superhärligt att vi är hemma och inte helt fit for fight så att de kan mysa riktigt mycket tillasammans och det om något är ju kärleks bevis, inte sant?

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.