SDW2019 Designbaren av Anderssen & Voll

av | feb 9, 2019 | Mässor, Stockholm Design Week 2019

Jag tog även några bilder inne i Designbaren 2019, gestaltad av den norska designstudion Anderssen & Voll som jag omnämnt här i bloggen vid ett flertal tillfällen HÄR.
Designbaren har ju numera flyttat in lite undanskymt inne i Victoriahallen tillsammans med Design Talks-föredragsscenen vilket är lite synd tycker jag, det känns inte riktigt som om besökarna hittar dit?
Mörkt och dunkelt var det precis som förra året så väldigt svårt att ta bilder tyckte jag, så det blev inte så värst mycket av det hela.
Enligt designduon själva var deras mål att skapa en fridfull oas, en plats att smälta alla intryck i, och såklart med deras egna alster på plats i loungen med japanska influenser även här.

Jag testade att äta lunch där en av dagarna, och hade ganska höga förväntningar då menyn skapats av Frida Ronge, kulinarisk ledare på restaurangerna Tak och UNN i Stockholm.
Jag blev tyvärr inte speciellt imponerad alls varken av servicen eller maten som serverades på papptallrik och med ljummet vatten….
Jag valde en Chirashi Sushi som var sämre smakmässigt sämre än sushin som serveras ute i mittgången på mässan, och för den rätten fick man betala 250 kr….

Ja, maten på mässor är ju ofta inte den bästa och dyr,  men här utlovar man en topprestaurang och det känns lite fel i sammanhanget, tycker jag.
Den andra dagen på mässan åt vi istället i Garden Restaurangen och det var en en helt annan upplevelse med en Skrei torsk-rätt med betor och skirat smör som var himmelsk.

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *